duminică, 3 aprilie 2011

Andrei are nevoie de ajutor!


Am citit despre acest caz pe blogul Cameliei si m-a impresionat.

Andi este unul dintre oamenii care si-au petrecut fiecare secunda din viata traind-o... Are 25 de ani, este absolvent al Politehnicii, joaca baschet de 12 ani, canta, danseaza, merge cu bicicleta, rade, glumeste, reuseste ca prin fiecare gest si vorba a lui sa alunge supararea din sufletul oricaruia. El este Andi, Andrei Teodoroiu, fiu, frate, iubit, prieten. El este Andi si are cancer.

Totul a inceput de la o chestiune relativ minora. Mici dureri in partea dreapta, langa coasta, de care se vaita mai in gluma, mai in serios, si o zi intreaga de ajutat o persoana in a cara cateva frigidere au dus la o vizita la spital. A primit un raspuns rapid si ferm, dureros. Asa s-a facut ca, inainte de ziua lui de nastere, inainte sa implineasca 25 de ani, doctorii au pronuntat niste cuvinte mult prea grele pentru orice om. Ficatul lui, desi nu este cel al unui fumator sau al unui alcoolic, este afectat de ciroza. Andi este diagnosticat cu ciroza hepatica virusala HBV compensata, hepatocarcinom de lob hepatic stang si tromboza de vena porta stanga.

Andi are nevoie de un transplant de ficat. Nu se poate face aceasta interventie in Romania deoarece ar insemna o lista de asteptare care, in conditiile afectiunii lui, nu ii ofera nicio sansa. Asadar, sansa lui Andi este in Germania, unde doctorii sunt convinsi ca il pot opera si il vor ajuta in recuperare. Fireste ca exista un “dar”… Si acest dar este egal cu o suma de bani uriasa, necesara operatiei si al tratamentului de refacere, acest dar valorand 150.000 de euro. Sunt foarte multi bani pentru Andi, dar nu o suma imposibila pentru noi toti, ceilalti care ii suntem alaturi.
Conturile sunt deschise la BRD Ploiesti, sucursala Bahluiului, pe numele Andrei Teodoroiu.
•    .CONT LEI: RO72BRDE300SV19654493000
•    CONT EURO : RO89BRDE300SV81627453000
•    CONT USD : RO95BRDE300SV81732093000
Aici  gasiti site-ul lui Andrei daca vreti sa da-ti o mana de ajutor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu