luni, 9 ianuarie 2012

Giveaway BeSensual.ro&Unique INCHIS

Orice femeie vrea sa fie sexy pentru ea insasi si/sau pentru persoana iubita,si ce poate fi mai potrivit decat o lenjerie intima pentru a ne  simti sexy.Magazinul online BeSensual.ro comercializeaza lenjerie intima  dar si accesorii,care cu siguranta va vor incanta daca aruncati o privire.
 BeSensual.ro este importator direct al marcilor Obsessive, Livia Corsetti, Axami, Nikol Djumon, Titlion. De asemenea pe site-ul lor mai puteti gasi informatii privind intretinerea articolelor de lenjerie sexy dar si un ghid de cumparaturi. Daca v-ati hotarat sa achizitionati o lenjerie cu care sa va surprindeti iubitul/sotul  trebuie sa stiti urmatoarele informatii: 
Ambalarea produselor:

Toate produsele sunt ambalate in cutiile originale (asa cum sosesc direct de la producatori), care la randul lor sunt expediate in cutii de carton pentru protejarea produselor. Cutiile sunt discrete, nu au insemne sau desene. Acesta este un serviciu oferit de noi clientilor nostri si nu percepem niciun fel de taxa pentru el.
Costul livrarii:
Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se face prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile de peste 200 RON. Costul livrarii este 10 RON pentru destinatii din Bucuresti si 25 RON in afara Bucurestiului, indiferent de numarul de kilometrii fata de cel mai apropiat sediu FanCourier. Taxa de livrare, in cazul comenzilor sub 200 RON, va fi inclusa atat pe pagina de finalizare a comenzii cat si pe factura emisa de SC Viar Online Consulting SRL care se va regasi in colet.
 "Livrare in 24-48 de ore" - produsul se afla pe stoc si va fi livrat in aceeasi zi in care a fost plasata comanda sau in ziua urmatoare plasarii comenzii (in functie de ora la care se lanseaza comanda). Nota: este vorba de zile lucratoare (inclusiv sambata)
Deci castigatoarea va primi premiul 24 de ore lucratoare dupa ce va comunica datele .
Modalitatea de plata: 
Plata comenzii se poate face prin:
  • CARD - prin intermediul platformei securizate EuPlatesc.ro
  • RAMBURS - cash la primirea coletului, caz in care chitanta este emisa de FanCourier
  • ORDIN DE PLATA - caz in care comanda va fi expediata dupa confirmarea ordinului de plata
Fiindca luna viitoare va fi Ziua Indragostitilor m-am gandit sa va fac o surpriza(iubitul/sotul sigur va fi incantat).
 BeSensual.ro a fost de acord sa sponsorizeze acest giveaway pe blogul meu si cu aceasta ocazie tin sa le multumesc pentru generozitatea si amabilitatea de care au dat dovada. Premiul oferit de ei consta in aceasta lenjerie sexy pe care o puteti gasi AICI cu care sa va surprindeti iubitul/sotul in noaptea de Valentine's Day.



Regulile acestui giveaway :
1.Sa ma urmaresti prin GFC.
2.Sa dai like paginii Unique si BeSensual.ro.
3.Sa dai share acestui giveaway (link-ul corect altfel va descalific)

Optional:
Sa ma adaugati in blogroll(1 sansa)

Giveaway-ul incepe astazi 9 ianuarie si se termina pe data de 10 februarie la ora 22:00. Pot participa la giveaway doar persoanele din Romania. Extragerea o voi face cu random.org.

Succes tuturor!Pupici!Inscrierea este valida numai daca completati formularul!



5 comentarii: