joi, 2 februarie 2012

Giveaway Unique&ParfumCelebru.ro INCHIS

Astazi am o surpriza parfumata,fiindca tot e luna iubirii ce poate fi mai frumos decat mireasma unui parfum.Multumesc http://parfumcelebru.ro/ pentru amabilitatea de care au dat dovada ,fara ei nu ar fi posibil acest giveaway.
Ce este parfum celebru ? 
"Compania noastră comercializează parfumuri ieftine si bune, parfumuri pentru femei şi parfumuri pentru barbati. Aşa cum îi spune şi numele, fiecare parfum cool ieftin si bun seamana aromatic cu un parfum celebru de bani grei dar preţul este incomparabil mai mic . Acest lucru este posibil pentru ca ingredientele folosite la preparare sunt celebrele esenţe franţuzeşti, arome de baza, din capitala mondială a parfumului, oraşul Grasse aflat în sudul Franţei, dar nu plătiţi şi numele. Firma producatoare este olandeză iar parfumurile ieftine dar bune, parfumuri originale olandeze, sunt unice pe piaţa românească; se comercializează în aproape toate ţările europene, în SUA şi alte state din continentele americane, în unele ţări din Asia şi Africa. Sunt cele mai bune si ieftine parfumuri din gama lor. COOL! Convinge-te!"


Un parfum intotdeauna ne binedispune daca este pe placul nostru ,pe site gasiti si 10 reguli pentru o viata fericita,cine nu ar vrea ca viata sa fie mereu roz?!
Iata 3 dintre reguli care mie imi plac foarte mult:
“Regula 2
Viata iti prezinta lectii. Esti inscris(a) intr-o scoala informala full-time numita “scoala vietii”. In fiecare zi ai posibilitatea sa inveti lectii noi. Acestea pot sa iti placa sau sa le detesti, dar le-ai proiectat ca parte a traseului tau.” Asa ca, mai bine invata din ele.
Regula 5
Invatarea nu se termina. Nu exista vreo parte a vietii care nu contine lectii. Daca esti viu, atunci exista lectii de invatat.
Regula 8
Ceea ce faci cu viata ta depinde doar de tine. Ai toate instrumentele si resursele de care ai nevoie. Ceea ce faci cu ele depinde doar de tine."
De asemenea gasiti si un articol despre "Cum sa devii mai norocos"-Richard Wiseman, celebru psiholog si profesor la Universitatea Hertfordshire din Marea Britanie, a cercetat si scris, intre altele, despre noroc,astfel aflati secretul norocului si castigati premiile puse in joc:))
Si acum sa va prezinte premiile:

Reguli :
1.Sa ma urmariti prin GFC
2.Sa dati like paginii de facebook al blogului Unique!
3.Sa dati share acestei postari (linkul corect)!
Giveaway-ul se incheie pe 26 februarie ora 23.59!Extragerea o fac cu random.org!Inscrierea este valida numai prin completarea formularului!
Succes!


PS:Catalina Sora siMateas Ramona-Cristina  au o sansa in plus fiindca au ghicit despre ce premiu este vorba pe fb.


Un comentariu: