sâmbătă, 24 martie 2012

Campanie: Bloggerii primesc cadouri in luna Martie de la Roviniete.ro si BlogAwards!

Cine sunt roviniete.ro:
banner_728_90 


SC SCALA ASSISTANCE SRL este o societate comerciala infiintata in anul 2005 cu capital integral autohton, autorizata de:
- Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania prin contractul nr. 93 / 17339 / 2007 (actualizat) sa comercializeze / incaseze roviniete (taxa de utilizare a infrastructurii rutiere)
si de
- State Motorway Management Company Ltd. (Allami autopalya Kezelo Zrt.) din Ungaria prin contractul incheiat in data de 31 Ianuarie 2008 (actualizat)sa comercializeze / incaseze viniete Ungaria.

In anul 2005 aceasta firma a inceput activitatea cu o singura persoana angajata si o cifra de afaceri anuala de 15.691 lei, ajungand in 2009 la 8 angajati si o cifra de afaceri de 1.172.809 lei. Acum, in anul 2011, Scala Assistance numara 12 angajati, mii de clienti si o cifra de afaceri previzionata de peste 1 milion de euro.
Printre clientii  nostri se numara firme de renume din domeniul transporturilor dar si din numeroase alte domenii de activitate. Aceasta dezvoltare a fost posibila datorita modalitatii si strategiei de lucru adoptate si a procedurii de comanda mult simplificata.

Produsele comercializate  sunt:

-    tariful de utilizare al retelei de drumuri nationale din Romania sau ROVINIETA, care se aplica utilizatorilor romani si straini pentru toate vehiculele detinute de acestia, inmatriculate temporar sau definitiv, care folosesc reteaua de drumuri si autostrazi din tara noastra;

-    tariful de utilizare al autostrazilor, drumurilor publice si anumitor portiuni ale drumurilor nationale din Ungaria sau HUVINIETA.

  Pe site gasiti si calculator viniete Romania -Roviniete.ro - este noul site de informații despre tarifele de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România (rovinieta electronică) - taxa de utilizare a infrastructurii rutiere.Si calculator viniete Ungaria-Viniete Ungaria - este noul si singurul website romanesc autorizat de informatii despre taxele de utilizare a retelei de drumuri si autostrazi din Ungaria.

Detalii despre campanie gasiti  AICI
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu