marți, 27 martie 2012

Dr Oz 3 sfaturi pentru un somn lung si linistit

Dormiti 5-6 ore pe noapte?sau poate mai putin?Preferatul meu Dr  Oz,care l-as lua acasa si nu m-as mai desparti de el:)) are trei "ingrediente" pentru a avea parte de somnul la care "visati" daca aveti timp in cele 3-4 ore cat dormiti...
Prima recomandare ar fi sa va alegeti perna potrivita ,pe care puneti capusorul seara tarziu.  Perna recomandata de Dr Oz este cea umpluta cu hrisca,fiindca asigura o pozitie corecta a coloanei si astfel veti dormi mai relaxati.
De asemenea hrisca este buna si de consum are numeroase proprietati benefice organismului,este bogata in proteine,glucide,calciu,fier,fosfor,vitaminele B si iod.

A doua recomandare ar fi salteaua pentru presopunctura,cu ajutorul careia va fi eliberata toata tensiunea acumulata pe parcursul zilei, datorita acelor,astfel muschii se vor relaxa si somnul va fi linistit.
ATENTIE: NU TREBUIE UTILIZATA DE CATRE PERSOANE CU ECZEME DE PIELE, PSORIAZIS, BOLI DE INIMA SAU HEMOFILIE sau  de copii sub 5 ani.
foto:sursa

A treia recomandare este valeriana sub forma de capsule sau ceai.Pentru un somn linistit se ia o capsula inainte de culcare sau se bea o cana cu ceai,aceasta e testata de mine si chiar functioneaza ,valeriana da o stare de calm,de liniste si adormi foarte repede .Eu am luat sub forma de capsule de la pronatura.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu