miercuri, 14 martie 2012

Review Lapte de corp ANIAN cu extracte de goji si rodii

M-am indragostit la prima vedere de acest lapte de corp,mireasma sa e divina,eu tot timpul sunt atrasa de miresme exotice ,dulci.




Ce spune producatorul:
"Extractele din goji si rodii au proprietati antioxidante care combat semnele de imbatranire ale pielii.Veti simti beneficiile nutritive ale fructelor rosii care,cu vitaminele si polizaharidele lor,va ingrijesc si hranesc pielea"

Parerea mea:
Am lasat un timp mai lung de testare a acestui produs,fiindca mie imi place sa vad toate efectele.Are o textura legera,ofera o hidratare medie,cred ca este mai potrivit in sezonul cald cand pielea mea nu este atat de uscata,intra repede in piele,nu este lipicios sau unsuros.
Acum ca vine primavara cu adevarat:) ,mi se pare cel mai potrivit pentru a hidrata pielea,cand a fost frigul acela groaznic de -20 C nu a fost foarte eficient,pielea mea era uscata,insa la urma urmei e lapte de corp,iar laptele de corp intotdeauna este ceva mai fluid si mai leger fata de untul de corp,care este intens hidratant,cel putin eu asa am observat la toate produsele din gama lapte de corp pe care le-am folosit.Eu ma declar multumita de el,si il folosesc zilnic cu placere.
Ce nu-mi place la el este ca are multe ingrediente cu denumiri ciudate,pe care nu le inteleg.

Cantitate:400 ml
Ingrediente:aqua,ethylhexyl stereate,paraffinum liquidum,glycerin ,stearic acid,glycerin stereate,aloe barbadensis,cetyl alcohol,cera microcristallina,lycium barbarum fruit extract,punica granatum fruit juice,propylene glycol,tocopheryl acetate,allantoin,dimethicone,triethanolamine carbomer,petrolatum,peg-100 stearate,,peg-40 hydrogenated,castor oil,trideceth-9,tocopherol,disodium edta,propylparaben,imidazolidinyl urea,parfum,butylphenyl,methylpropional,alpha-isomethyl,ionone,hydroxyisohexyl,3-cyclohexene,carboxaldehyde,geranniol,citronellol,linalool,d-limonene,benzyl alcohol,methylchloroisothiazolinone,methylisothiazolinone

Fabricat:in Spania
Il gasiti pe http://triodeluxe.ro/!
Pret 24 lei!

Produsul a fost primit spre testare*acest lucru nu mi-a influentat parerea

2 comentarii:

  1. Mama,ca lista de ingrdiente...Pare ok,ca si pret si cred ca miroase super bine!Imi place si ambalajul si mai ales faptul ca are pompita!

    RăspundețiȘtergere
  2. da mi-am facut ochii cat cepele cand le-am scris de pe ambalaj:))miroase foarte fain si da e un plus ca are pompita e mai practic

    RăspundețiȘtergere