luni, 9 aprilie 2012

Campanie pentru bloggeri: Castiga o tableta si primeste cadou unul dintre cele 100 de tricouri Lumea Auto!

Eu nu am carnet,deci nu sunt soferita si sincer nici nu prea ma incanta ideea,stiu ca e la moda ca toata lumea sa conduca si e o modalitate mult mai rapida de a te misca de colo -colo,dar pe mine nu ma pasioneaza,poate ca am mers si merg ca pasager si vad cate lucruri, nu tocmai bune ,se intampla,dar trebuie sa mentionez ca majoritatea in Romania,fiindca am mers si prin alte tari,bine nu multe doar doua insa a fost de ajuns sa fac o comparatie.Bineinteles ca drumurile sunt de 1000 de ori mai bune ca in Romania,si educatia soferilor este alta.
Dar sa revin la tarisoara noastra fiindca azi vreau sa povestesc cateva din pataniile cu masina.Ca sofer roman cred ca trebuie sa fii super erou,in trafic mereu sunt oameni care, nu cred ca stiu legislatia ,nu stiu ce sunt alea reguli de circulatie,cred ca stiu eu mai multe ca ei si nu am facut scoala,cele mai intalnite sunt depasirile riscante,iesirea din parcare fara sa se asigure,trecerea de pe o banda pe alta fara sa semnalizeze si "binevoitorii" care te lasa sa "treci" chiar daca ei au prioritate pentru ca apoi "sa intri tu in ei" si sa-ti ceara un sfert din salariu ,plus asigurarea ca sa nu cheme politia, cucoanele  cu masini de fite care vad ca tu tocmai tu iesi din parcarea supermarketului si intra ca 'oile" si asteapta sa dai tu cu spatele si sa o iei pe partea cealalta asta fiindca ele au masina de zeci de mii chiar sute de mii de euro si tu doar de cateva mii si multe alte intamplari penibile made in Romania.
De drumuri numai vorbesc ,milioane de gauri iti baga masina in service in fiecare saptamana,daca aveti nevoie de piese auto pentru masina gasiti pe lumea-auto.ro/,la preturi convenabile,de asemenea gasiti si anvelope ,uleiuri,baterii si accesorii .In plus in fiecare zi puteti profita de Happy Hour,o ora de mega reducere.
facebook msg
Lumea Auto iti face plinul lunar! Cumpara orice produs si esti inscris automat in campanie! Campania se deruleaza lunar si castigatorul este extras lunar pe data de 1 a fiecarei luni.”

Mai multe detalii despre campanie aici!

Un comentariu:

  1. Raspunsurile la concursul zilnic de la Prima TV,www,welovetoplay.ro numai pe Miss Teenager Romania!
    http://missteenagerromania.blogspot.com/2012/10/trasnitii-cine-asculta-la-usa-atunci.html

    RăspundețiȘtergere