sâmbătă, 2 iunie 2012

Au sosit suplimentele AVita-Calin Donca despre Salve Club

Joi m-a anuntat Marius ca vor  livrate si astazi le-am primit ,pe langa cele doua suplimente am primit si o surpriza ,un Salve Card ce are o valoare de 118 lei si este valabil pe  o perioada nelimitata.
Daca nu stiti ce este un salve card ,va spun ca este un card cu ajutorul caruia obtineti reduceri la serviciile medicale intre 5-100%.


"Solutia? Salve CARD: discounturi spre mii de parteneri si furnizori de servicii medicale. Reduceri care merg pana la 100% pentru membrii Salve Club, oferind posibilitatea unor standarde ridicate la preturi accesibile. 

Salve CARD se achizitioneaza de la orice Coordonator Principal sau Coordonator Regional Salve Club. Se completeaza o Conventie Comerciala intre Salve Club si noul utilizator al Cardului iar alaturi de o dovada a platii celor 118 RON in contul Salve Club aferenti cardului, se va inmana cardul Salve pe loc. Apoi, ori de câte ori veti merge spre partenerii si furnizorii de servicii medicale ce sunt in colaborare cu Salve CARD, dupa achizitionarea produsului sau dupa ce beneficiati de un serviciu, aratati cardul Salve, iar codul de bare de pe spatele cardului va va oferi reducerea stabilita intre partenerul medical si Salve Club, reducere prezentata pe site-ul www.salvecard.ro. Reducerea se ofera pe loc, iar clientul Salve CARD pleaca multumit ca a economisit bani. "




Intrati in sectiunea Top reduceri si vedeti care sunt partenerii Salve Card din orasul vostru cu cele mai bune reduceri.
Si acum sa va arat suplimentele:CHEWING C 500  si ALOE VERA & ENZYMES

A avut loc si o conferinta de presa despre Avita Premium, sustinuta de Calin Donca.






Sanatate!



Un comentariu: