duminică, 4 noiembrie 2012

Review balsam de par Hofigal si sampon 5R Hofigal

Balsamul de par Hofigal mi-a facut o impresie buna,chiar imi lasa parul mai matasos si mai usor de pieptanat,are o consistenta mai lichida fata de balsamurile cu care eram obisnuita insa aplic mai mult produs si am rezolvat problema.Imi place cum miroase,a plante,parca ma simt pe camp cand il folosesc.Imi place lista mica de ingrediente si multe dintre ele sunt extracte din plante,m-am saturat de listele kilometrice de ingrediente ciudate,chimice ale balsamurilor din import.Lasa un parfumul placut parului,iubitul l-a sesizat imediat si a zis ca ii place:)


Samponul 5R  cu Q10 si extracte naturale am inceput sa-l folosesc mai tarziu decat balsamul,e un sampon bunisor,curata bine parul,miroase bine,parca a bomboane mentolate,eu prefer mirosul plantelor in defavoarea parfumurilor sintetice.Are consistenta lichida de aceea necesita aplicarea unei cantitati mai mari de produs,nu face prea multa spuma.


Cele doua produse le gasiti in magazinul online  Dacic Cool   sau la plafar.




3 comentarii:

  1. Balsamul l-am avut si eu si l-am facut cadou surorii mele pentru ca eu am parul ondulat si nu se impaca bine cu balsamul. Ea este foarte multumita de el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am parul foarte lung si nu imi trebuie mult sampon ca face repede spuma.Si mie imi place cum miroase.E dulceag si se mentine frumos, dar mai mult imi place efectul de par matasos si stralucirea naturala care o ofera balsamul
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. revin acum dupa ce am folosit si balsamul! este primul balsam care-mi da volum parului! Sunt extrem de multumita de el. Asa cum am spus si mai sus, am parul ondulat si de obicei balsamul ii lua din volum...ei bine de data aceasta sotul meu m-a intrebat daca am fost la coafor, asa de bine se aranjase parul

    RăspundețiȘtergere