miercuri, 30 ianuarie 2013

Fotografia de nunta-arta de a opri timpul

Ziua nuntii este cea mai speciala zi din viata unui om,in special a noastra ,a femeilor fiindca de mici visam sa aratam ca niste printese si totul in jurul nostru sa fie perfect si asa cum am visat.
Stiu insa ca organizarea unei nunti presupune si stres sunt multe de arajant,cel mai greu mi se pare gasirea locatiei perfecte unde va avea loc petrecerea ,alegerea rochiei de mireasa, si bineinteles alegerea bisericii unde va avea loc cel mai important moment ,binecuvantarea lui Dumnezeu .

Eu visez la o locatie exotica,pe malul marii,fiindca iubesc marea ea fiind cel mai important martor al iubirii.Marea este reflectia iubirii ,te mangaie ,te invaluie ,te bucura intens prin imensitatea si forta ei ,este furioasa cand se simte dezamagita si plange  cu lacrimi sarate cand sufera.


Rochia de mireasa trebuie sa fie perfecta ,sa se potriveasca personalitatii si formei corpului,atunci cand o privesti sa simti si sa spui "Asta e aleasa!"



Insa in acea minunata zi trebuie imortalizat fiecare moment pentru a pastra vie amintirea acelor frumoase clipe,chiar daca acestea ne raman intiparite in suflet,fotografiile sunt marturiile ideale a celui  mai  frumos legamant de iubire.Fotografia de nunta este limba materna a  iubirii.

Fotografiile trebuie sa fie unice,de calitate si de aceea trebuie facute de un fotograf priceput cu imaginatie si bineinteles cu un aparat de fotografiat profesional.Ideal ar fi un fotograf de nunta din Bucuresti,care va sti sa scoata fotografiile perfecte si sa evidentieze nunta intr-un mod unic.
Fotografiile de nunta perfecte sunt cele care te infioara cand le privesti care trec dincolo de stadiul de simple imagini bine facute,care inspira sentimente,trairi,gesturi...
Oricine poate sa-si organizeze o nunta de vis ,chiar si cu un buget redus,trebuie doar sa facem alegerile potrivite,fiindca iubirea nu tine cont de averi.Uneori poti fi singur  si trist intr-un palat si fericit in doi intr-un bordei.

Porumbei nuntainvitatie nunta invitatii nunti ieftine

4 comentarii:

  1. am vazut ca se poarta fotografiile alb negru in ultimul timp !

    RăspundețiȘtergere
  2. da,cateva fotografii ar fi ok insa nu toate,cel putin mie nu mi-ar placea totul alb si negru

    RăspundețiȘtergere
  3. Daa...frumos articolul.Si intr-adevar organizarea acestui eveniment presupune mult stres...Eu mai am putin pana la marele eveniment si sunt un "stres" total si pe langa toate astea se mai adauga si vise urate:( Si mie mi-ar fi placut sa am nunta pe malul marii, dar de unde , daca marea e cam departe de mine:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitari!Casnicie fericita! visele urate:( o sa devina frumoase :)

    RăspundețiȘtergere