vineri, 11 ianuarie 2013

Lenjerie sexy+FemeixBarbati=Iubire Eterna

Chiar ma gandeam cum ar arata  ecuatia iubirii si uite cum e in viziunea mea(Lenjerie sexy+FemeixBarbati=Iubire Eterna) .Fiindca luna viitoare e declarata oficial luna iubirii ,neoficial fiecare luna ,zi ,secunda e plina de iubire,dar cum noua oamenilor ne place sa sarbatorim nu putea lipsi de pe lista cel mai nobil sentiment al vietii,nu?Insa merita sarbatorit cu bucurie si multe cadouri!Ce cadou poate fi mai frumos pentru o femeie decat o lenjerie intima sexy?!nu zic ca barbatii ar plange cand ar vedea un asemenea cadou ,poate doar portofelele lor:))
Lenjeria intima exista de la inceputurile lumii,nu cred ca exista denumirea de sexy pe timpul lui Adam si Eva insa cu siguranta,niste frunze puse strategic in locurile intime aratau destul de sexy:)Si in prezent mai sunt diverse triburi prin padurile amazoniene care inca poarta costumul stramosilor nostri doar ca putin mai adaptat  vremurilor ,nu din frunze insa  acopera la fel de putin corpul ca si cele din frunze ,deci tot un fel de lenjerie intima s-ar numi chiar daca nu e atat de intima.
Iata si varianta moderna a lenjeriei tropicale inspirata parca din padurile amazoniene:




Lenjeria intima pentru femei este esentiala ,este ca o a doua piele de aceea trebuie sa fie dintr-un material de calitate, sa puna in valoare calitatile si sa ascunda micile defecte.O lenjerie de lux poate sa ofere toate aceste beneficii fiindca este creata numai din materiale de calitate,care nu agreseaza pielea si cu un design deosebit.

Magazinul online LenjerieAxami.ro ofera produse de lux ,adevarate piese de colectie pentru orice femeie.Odata ce ai intrat pe site deja te simti rasfatata,are un design prietenos care reflecta luxul pieselor de lenjerie intima.Negrul este culoarea luxului,bogatiei ,modernului ce inspira femeia sa fie puternica, sofisticata si eleganta si sa renasca prin fiecare lenjerie intima pe care o poarta.Magazinul online LenjerieAxami.ro, face parte din grupul de magazine de lenjerie intima BeSensual,despre care v-am mai vorbit in trecut si stiti de dragostea mea pentru produsele lor.

Materialele folosite sunt :
dantela(este materialul iubirii ,inspira tandrete ,eleganta ,feminitate ,delicatete)
satinul(este materialul pasiunii, inspira senzualitate,eleganta ,rafinament)
tul(este materialul dansului il poti combina in multe feluri si poti crea volanase jucause, inspira energie,senzualitate ,mister)
bumbacul(este materialul confortului ,inspira liniste,relaxare,delicatete)
Toate aceste materiale sunt combinate in cele mai inedite moduri si accesorizate cu detalii rafinate creandu-se produse cu un design exceptional ,la moda, fiindca Axami urmareste cele mai noi trenduri in moda, participand la expozitii din Paris si Lyon.


Pe site gasiti orice tip de lenjeriei intima va  doriti: 
Babydoll,Corset,Bodysuit,Bodystocking,Sutien,Slip,Seturi,Portjartier,Costum de baie,Lenjerie intima marimi mari si Accesorii(masti ,manusi).

Un mare plus pe care il are acest magazin online  este faptul ca s-a gandit la toate clientele ,nu numai la cele care au 90-60-90 si poarta marimi mici .Astfel femeile care poarta marimi mari numai au de ce sa se simta complexate fiindca vor gasi in sectiunea SexyPlus Line lenjerie sexy  care le vor pune in valoare formele .

Livrarea produselor este rapida in 24-48 de ore in cazul produselor aflate pe stocul magazinului si in 2-14 zile in cazul produselor aflate pe stocul producatorului sau disponibil la comanda.

Expedierea este discreta ,produsele fiind ambalate in cutii de carton fara inscriptii sau stickere ,astfel nimeni nu va sti ce ai  primit in colet .


Livrarea este GRATUITA pentru comenzile de peste 200 RON.

Optiunile de plata sunt diversificate facilitand astfel cumparaturile rapide:
CARD - prin intermediul platformei securizate EuPlatesc.ro
RAMBURS - cash la primirea coletului, caz in care chitanta este emisa de FanCourier
ORDIN DE PLATA - caz in care comanda va fi expediata dupa confirmarea ordinului de plata

Conditiile de returnare sau schimbare a produselor sunt clar stabilite,astfel puteti returna produsele ,fara a fi nevoite sa dati explicatii  daca nu sunteti multumite.

Daca vreti sa fiti sexy si puternice ca niste regine merita sa purtati minunatele piesele de lenjerie Axami si fiti sigure ca barbatii din viata voastra vor simti asta si vor fi foarte incantati:)
Si nu uitati luxul si frumusetea sunt o stare de spirit...



Iubiti si fiti risipitori cu iubirea cumparand de aici!


36 de comentarii:

  1. Sunt foarte frumoase, dar si preturile pe masura :)

    RăspundețiȘtergere
  2. este superba lenjeria verde ! In ultima vreme ma atrage si pe mine din ce in ce mai mult genul acesta . Multumimm pentru informatii! merita sa trag un ochi pe acest site :-D

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesante modelele.Ma bucur ca exista si marimi mai mari

    RăspundețiȘtergere
  4. Superbe modele..chiar ai de unde alege.. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. superbe toate, nu imi mai pot dezlipi ochii de la ele..

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte deosebite au un aer vintage care ma atrage

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte frumoase , eu prefer de bumbac :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place titlul postarii,cat si articolul.Fata din a doua imagine are un sutien mai frumos decat in prima.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ai punctat foarte bine, intr-adevar femeia are nevoie si de ceva care sa-i scoata in evidenta feminitatea, ceva cu care sa provoace...nu este suficient costumul Evei, tb sa-i si intaratam sa ajunga la el.

    RăspundețiȘtergere
  10. Imi plac modelele alese si descrierea site-ului. Multumim pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumim frumos pt articolul acesta! Lenjeria intr-adevar este ca o a doua piele! Imi place sa imi surprind sotul cu asa frumuseti pretioase! De ce spun pretioase pt ca pun in valoare calitatile unei femei. Nu conteaza ca esti slaba sau plinuta ,conteaza sa ai incredere in tine,iar astfel de piese minunate iti garanteaza ca vei capta atentia partenerului intr-un mod placut!

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac toate modelele sunt deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  13. sunt frumoase dar iti trebuie si bani, ori un barbat care sa te vrea imbracat asa si sa ti le faca cadou..

    RăspundețiȘtergere
  14. superbeeee,sigur nu vom da gres daca vom purta aceste lenjerii

    RăspundețiȘtergere
  15. sexy, orice femeie isi doreste asemenea lenjerii ademenitoare

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte frumoase aceste piese de lenjerie,sunt convinsa ca si barbatii din viata noastra le-ar aprecia.

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi plac foarte mult aceste piese, preferatele mele fiind babydoll-urile. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. superb..fosrte sexy special create pentru femeia sexy ce orice barbat si o doreste

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt superbe! In afara de modele, pe mine m-au impresionat culorile.

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu mereu sunt atenta cand imi achizitionez lenjerie intima pentru ca este foarte important sa imi gasesc piese care mi se potrivesc si in care sa ma simt bine.primul model mi se pare superb!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere