luni, 7 ianuarie 2013

Reduceri %

Am primit newslettere cu reduceri de pe diverse site-uri si m-am gandit sa le impartasesc cu voi in caz de nu le-ati vazut:

Preturi mici la seturile cadou TIGI



Iti serbezi numele de Sfantul Ioan ? Atunci ia-ti cadoul de la Nemira!

Numai astazi, 7 ianuarie, Nemira iti ofera 50% reducere pentru intreaga oferta de carte din libraria virtuala Nemira.

Alege cartile preferate, adauga-le in cosul de cumparaturi si introdu codul "sfioan" in campul COD PROMOTII.

La multi ani! 

 

50
cumpara acum
Promotia este valabila doar astazi, 7 ianuarie 2012.



Lichidarea de stoc de dupa Craciun nu s-a incheiat. Inca mai poti cumpara parfumuri si cosmetice cu pret redus pana la 64%. Mare atentie, aceasta oferta nu se va repeta. Aceasta actiune reprezinta o lichidare de stoc cu preturi scazute precum temperaturile de iarna.
Poti beneficia de preturi cu adevarat scazute vizitand sectiunea de lichidari de stoc la parfumuri sicosmetice, sau sectiunea de promotii.
Preturile sunt valabile pana la 04.01.2012 sau pana la epuizarea stocurilor.

Pana la 44% reducere la aparatele Nikon
Atentie! Mega promotiile din ianuarie sunt aici!

Promotie Pentru Ioan, Ioana Si Oana

Cadouri Dacic Cool, de sarbatoarea Soborul Sfantului Ioan Botezatorul (7 ianuarie)
Produsele cosmetice romanesti pentru frumusetea ta, Ioana
In perioada 28 decembrie 2012 - 7 ianuarie 2013, toate persoanele cu numele Ioan sau cu nume derivate, precum  Ionut, Ionica, Ioana, Ionela, Oana etc.  vor primi cadou, din partea magazinului online Dacic Cool, dublarea comenzii. Astfel, toate persoanele cu numele Ioan sau cu nume derivate vor primi cadou, gratuit, de o valoare egala cu produsele comandate, produse din zona lor de interes (dupa produsele achizitionate, adaugate in cos) sau alte produse din magazinul online Dacic Cool, care le vor placea, cu siguranta.

Dublarea se va aplica doar pentru comenzile lansate in perioada 28 decembrie 2012 - 7 ianuarie 2013 de catre persoanele cu numele Ioan si de persoanele cu nume derivate, pentru o singura comanda, in limita sumei de 200 de lei, adica ceea ce se comanda peste suma de 200 de lei nu se dubleaza. Dublarea nu se aplica pentru produsele achizitionate de la sectiunea Cadouri, produsele din aceasta sectiune fiind deja la preturi promotionale. Pentru orice lamuriri suplimentare, ne puteti contacta prin e-mail sau la telefon.
Le uram tuturor sarbatoritilor La Multi Ani! 
P.S. Informatii interesante cu privire la semnificatiile numelui si influentele acestuia asupra personalitatii dumneavoastra puteti gasi pe Dacic Cool.


Un comentariu: