vineri, 29 martie 2013

Cadouri reviste aprilie 2013

Luna aceasta am vazut cateva cadouri interesante,ma tenteaza rujurile Farmasi si crema de corp Ivatherm.

Revista Avantaje vine la pachet cu un ruj Farmasi .Pret 12,99 lei,tentat :) .


Revista Unica ofera o mascara cu efect de alungire 360 de la ° Yves Rocher .Pret 14.99 lei .


Revista Marie Claire  ofera cadou un produs  Ivatherm, la alegere: lapte demachiant pentru fata si ochi (pentru ten uscat si sensibil, 100 ml-pe acesta l-am avut si este perfect pentru tenul uscat) sau Crema hidratanta pentru corp 100 ml- ma tenteaza aceasta crema.Pret 11,99 lei.



Revista Femeia vine cu un cadou colorat ,oja Rimmel London Lycra Professional Finish sau Margaret Astor Lacque DeLuxe Lycra, disponibila in 21 de nuante,sunt chiar bune aceste oje sunt rezistente si se usuca repede si ador pensula ,e perfecta.Pret 11,99 lei.


Revista Joy are cadou  la alegere  dintre laptele pentru corp Cosmetic Plant cu Q10 si ceai verde, 250 ml sau crema ultra-nutritiva cu arnica pentru maini de la Yves Rocher, 75 ml.Pret 8,9 lei.


 Revista Beau Monde Style  ofera o esarfa, la alegere din patru culori,cea turcoaz arata bine.Pret 12,99 lei.


Revista Glamour ofera cadou un card de reduceri la cumparaturi intr-o lista lunga de magazine (gasiti lista pe site-ul Glamour) si poate fi folosit in perioada 1-7 aprilie.Pret 5,90 lei.



Revista Estetica ofera cadou un produs Malu Wilz: un ruj, un luciu de buze sau o  mascara.Pret 29 lei.




Revista Click pentru Femei,  poate fi cumparata impreuna cu cartea “Meniuri de Primavara”, un volum cu 192 de pagini de retete foarte gustoase!Pret 9,99 lei.



 

Revista Mami ofera un scutec cadou.Pret 7,90 lei.


5 comentarii: