sâmbătă, 16 martie 2013

Descopera minunatele creatii Amsty

Pasind in lumea virtuala Amsty,am ramas fermecata,e un taram mistic unde defileaza fiinte gingase in rochii sublime create  cu multe pasiune si maini dibace de Designerul Diana Racean impreuna cu echipa sa de oameni cu experienta si cu o viziune contemporana ce definesc piese vestimentare unice .

Principala sursa de inspiratie in crearea modelelor este insusi caracterul complex al femeii contemporane. Fragila dar puternica, naturala dar sofisticata, visatoare dar lucida, afectuoasa, independenta, romantica, libera si curajoasa sa aleaga ceea ce isi doreste neincorsetata de anumite reguli si principii.
In atelierul Amsty se folosesc  tesaturi de calitate importate din Italia si Ungaria precum: matasea, voalul, tulul, catifeaua, brocartul, satinul, lycra, dantela, sifonul, organza, taftaua, stofa, inul precum si elementele decorative precum: franjurii, paietele, penele, lanturile, panglicile, strasurile, cristalele Swarovski, perlele, broderiile etc. 
Diferitele tipuri de tesaturi, paletele de culori, imprimeurile, volumele, transparentul, opacul, accesoriile se intrepatrund in cel mai neasteptat mod si dau nastere pieselor vestimentare de o eleganta desavarsita. Detaliile sunt elaborate cu meticulozitate, unele fiind lucrate manual, acestea oferind tinutelor un caracter aparte. Asadar, creatiile noastre sunt de serie mica sau unicate.
Atelierul ofera consultanta clientelor in alegerea modelului, tesaturii, culorii in functie de preferintele sale si de evenimentul la care va avea parte, de asemenea confectioneaza si tinute la comanda cu materialul si modelul dorit de clienta.

Acum va invit sa vizualizati o mica prezentare a rochiilor mele preferate:









Descoperiti aceasta lume fascinanta,  chiar voi intrand pe www.amsty.ro!PS pe site gasiti si un playlist cu 4 melodii ,astfel cautarea rochiei perfecte va fi mai relaxanta.

4 comentarii: