duminică, 17 martie 2013

Reteta frumusetii - ingrediente active Oriflame

Frumusetea adevarata vine din interior,insa exteriorul fiind cel vizibil trebuie sa-l evidentiem prin calitatile care ne-au fost daruite si prin mascarea micilor defecte ,fiindca nu suntem perfecte desi poate ne-am dori sau poate ca nu ...
Pentru a crea reteta perfecta ,facem mii de experimente si teste ,incercam toate combinatiile posibile,insa oricum frumusetea ce ne este data de tinerete nu este eterna .Dar poate secretul este un ingredient simplu,increderea in sine si cu aceasta vin si micile artificii.
Fiecare femeie are propria reteta de a se simti frumoasa ,o simpla pulverizare a parfumului preferat te poate face sa te simti ca o zeita  sau un ruj rosu pe buze  ce te scoate din anonimat.

Oriflame Love Potion Eau de Parfum ma binedispune ,ma face sa ma simt frumoasa si puternica ,ma face sa visez si sa-mi indeplinesc vise .Sticla e un mic rubin ce se sparge in mii de picaturi aromate ce ma poarta pe valuri de miresme orientale si ma ineaca intr-un abis de pasiune .Parfumul e a doua mea haina,e mantia protectoare ce se muleaza dupa starea mea de spirit din fiecare zi .


Oriflame Love Potion Eau de Parfum - Pure passion is yours with Love Potion Eau de Parfum. Set the mood for a night of passion with this seductive oriental scent and succumb to an irresistible awakening to the pleasures of the body.

Al doilea ingredient din reteta frumusetii ,este Rujul ,nu as putea sta fara aceasta mica "arma" care imi "impusca" buzele cu pigmenti intensi colorati, ce imi contureaza trasaturile  .Rosul e culoarea in care ma indentific si ma face sa ma simt frumoasa si feminina, o culoare  atat controversata care reprezinta atat binele  cat si raul.Rujul rosu este alegerea perfecta daca vreau sa ma simt cea mai frumoasa .
Lip classic - Red


Nu am nevoie de multe ingrediente pentru a ma simti frumoasa ,totul depinde de atitudine ,bineinteles ca sunt zile si zile ,unele mai bune, altele mai proaste ,insa stiu un singur lucru :Fiecare femeie e frumoasa in felul sau indiferent de varsta !

Care este reteta frumusetii voastre?

6 comentarii: