joi, 11 aprilie 2013

Cadouri speciale

Hello, m-am tot gandit cum sa incep postarea aceasta insa mi-am pierdut toate cuvintele ,dar un mare Multumesc! mi-a ramas intiparit .Un gest frumos ,din partea Iuliei ,imi place sa primesc cadouri ,cui nu-i place ?!Insa apreciez foarte mult  cadourile oferite din suflet si ii doresc sa ii se intoarca darul inzecit ,insutit .Ma emotionez cand vad ca mai sunt oameni cu suflet mare ,si nu spun asta pentru ca am primit un cadou ,toate lumea  cred ca a observat bunatatea Iuliei :) si optimismul ei,ma bucur ca  am descoperit blogul ei ,e o adevarata oaza de relaxare  pentru mine, emana o energie pozitiva ,ma incarc cu optimism de fiecare data cand ii  citesc postarile .

Iata minunatiile pe care le-am primit:
O mini paletuta cu 3 farduri crema Maybelline NY
Un gloss Maybelline NY



Nu mai am cuvinte de multumire pentru gestul ei  si ii doresc multa sanatate si fericire !

Vreau sa multumesc si Corneliei - detinatoarea blogului nimicurifantezii.blogspot.ro ,pentru minunatele creatii si imi pare rau de incurcatura creata,chiar nu am vrut sa o supar  si bineinteles Andreei fiindca prin intermediul blogului ei am avut ocazia de a castiga aceste minunate piese de decor create prin tehnica servetelului.Gasiti aici mai multe creatii .Pupici!




14 comentarii:

  1. Este superb setul :)
    Sa le folosesti cu placere !

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos gestul Iuliei si cadoul in sine. Sa te bucuri de produse! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos cadoul :) sa le folosesti cu mare drag :-*
    Frumos gestul Iuliei :-* pup si pentru ea :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos cadoul si Iulia este intradevar o fata foarte buna si sufletista mai rar oameni cum este ea te pup Iulia si sa sti ca-mi pare rau ca nu m-am putut tine de cuvant anul in toamna dar anul asta am sa te sunt si ma voi revansa fata de tine :*.

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea, ma uimesti cu adevarat!!!!
    Setul decorat l-ai castigat pe blogul Anfreutzei si a fost sponsorizat de mine. Daca tot esti atat de fericita, ai fi putut sa ne pomenesti pe noi ca ti l-am facut cadou, nu? Eu personal l-am oferit cu toata placerea, imi pare bine ca iti place, dar nu prea inteleg ce ai vrut sa zici cu articolul acesta! Poate n-am citit eu bine?
    De vreme ce am muncit la el si ai hotarat sa il arati, fa un efort si spune de la cine e cu adevarat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va rog sa ma scuzati am facut o confuzie au venit amandoua in acelasi timp si nu mi-am dat seama,de la oboseala, chiar imi pare rau, va apreciez munca. Voi rectifica greseala imediat ce voi ajunge aks

      Ștergere
    2. Nu-i nimic, se mai intampla, toti avem astfel de momente! Iti doresc inca o data sa te bucuri de acest dar pentru ca asta e satisfactia mea, sa vad ca am facut o bucurie cuiva.

      Ștergere
    3. Multumesc de intelegere, chiar ma bucur de acest dar,e cu adevarat deosebit :)

      Ștergere
  6. OK ATUNCI STERGE MI SI MIE COMENTU RILE ,AM VAZUT CA A FOST O GRESEALA,SI IMI CER SI EU SCUZE.....

    RăspundețiȘtergere
  7. Ok daniela nu-i nimic a fost greseala mea sterg diseara acum s p tel si e mai greu

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti cu drag, Andreea! PS: Nu stiu ce s-a intamplat si pe cine ai suparat :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere