duminică, 13 octombrie 2013

Bunatati de la Farmasi

Hello,am avut norocul sa castig un voucher in valoare de 70 lei pe pagina de facebook Farmasi Cosmetics Romania ,carora le multumesc :) Si mi-am ales o gramada de bunatati ,eu fiind o fel de "lipsticks addicted" ,bineinteles ca mi-am ales vreo 4 rujuri ,niciodata nu am prea multe :))M-am hotarat cu greu asupra nuantelor ,fiindca e prima data cand am un ruj Farmasi ,am avut alte produse anticearcan,farduri... dar rujurile  nu stiu cum de le-am ocolit .Si sunt incantata ca am ocazia sa le incerc fiindca mi-au depasit asteptarile ,a fost dragoste la prima vedere :).
Mi-am ales trei nuante din gama True Color si unul din gama Maxi Rouge,de asemenea am ales si un tus negru carioca fiindca cel de la  Beauty Uk era pe terminate si o oja rosie numarul 51 .




 Ruj  Farmasi True Color numarul 28 


Ruj Farmasi  True Color numarul 19


 Ruj Farmasi True Color numarul 14


Ruj Farmasi Maxi Rouge numarul numarul 19 



Revin cu swatch-uri dupa ce scap de ...buba..


14 comentarii:

  1. Ultimul ruj arata demential! Sa le folosesti pe toate cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Astept swatchul la ultimul ruj...chiar e bestial :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru premiu, chiar ca ai avut ce sa alegi...Imi place nuanta numarul 19, pare asa de intens...Sa le folosesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Rujul nr 19 este foarte frumos :) Sa le folosesti cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate arată foarte bine, să le foloseşti cu drag! :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu am castigat si mi-am luat un tus, un fond de ten, un fard in 4 ciulori si servetele demachiante.Sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-am cumparat si eu recent niste rujuri Farmasi si sunt foarte incantata de ele. Imi plac mult produsele lor. Am mai folosit si ojele lor si ele sunt la fel de bune. Sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere