luni, 2 decembrie 2013

Review -Parfum pentru par Herra

Am fost foarte incantata ,cand am aflat ca voi primi spre testare Parfumul pentru par Herra ,citisem despre el pe bloggurile internationale si imi trezise interesul .Prima reactia a fost  cam asa:  Wow ,parfum de par ?! Super! cand eram mica era un mit ,daca te dadeai cu parfum pe par ,cred ca stiti care era ....

Parfumul mi-a fost oferit spre testare din partea echipei  Sageco Concept, careia ii multumesc pentru oportunitatea de a testa un astfel de produs pentru par  ,care era disponibil numai in strainatate !

Sageco Concept este un magazin online ce comercializeaza extensii din par natural. De asemenea, incepand din anul 2012 este unicul reprezentant oficial in Romania al brand-ului Tangle Teezer, iar din anul 2013 si-a adaugat in portofoliu, tot ca si unic reprezentant in Romania brand-ul Herra Hair Perfume.

V-am spus de mai multe ori ca Tangle Teezer e preferata mea ,cred ca si acest parfum o sa devina preferatul meu fiindca ador mirosul.


Herra Hair Perfume este un concept nou in industria ingrijirii parului ,menirea sa este de a proteja parul zilnic  si de ai conferi o mireasma deosebita inspirata din miresmele imbatatoare ale naturii.
Denumirea parfumului este inspirata de zeita Hera,ocrotitoarea căsniciilor,care era vestita pentru parul ei lung si stralucitor .Doar stiti ca barbatilor le place sa mangaie parul , de ce sa nu ii fermecam si mai tare cu o mireasma deosebita si puternica precum zeita Hera :).





Ambalajul este foarte frumos,fin ,luxos si elegant ,imi place logo-ul Hera  este foarte interesant ,imi inspira frumusete si perfectiune .Sticla este practica ,cu acelasi logo imprimat ,poate fi purtat cu usurinta in geanta fiindca are doar 50 ml.



Imi era putin teama de ce miros va avea ,fiindca nu suport miresmele puternice ,lemnoase ,dar m-am linistit cand i-am simtit aroma pentru prima data ,e... minunata ,exact asa cum imi place mie ,usor dulce ,delicata ,rafinata.Combina intr-un mod unic, miresme precum bergamota italiana, fructele  loquat,  orhideea de la miezul noptii , trandafirul, iasomia alba, mimoza, heliotropul, crinul, vanilia, boabele de tonka, lemnul de santal si moscul.Imi place combinatia de note florale,fructate si cele lemnoase ,e ideala cel putin din perspectiva mea ,parfumurile mele preferate combina toate aceste note si m-au vrajit pentru totdeauna  .



Eu parca simt mai intense aromele de bergamota si vanilie sau boabele de tonka care sunt tare aromate,nu stiu daca e asa dar asa simt eu .Parfumul inspira o oarecare senzualitate ,poate moscul e de vina ,se spune ca mireasma nemaipomenita de mosc actioneaza ca un afrodisiac excelent.Moscul intotdeauna m-a fascinat niciodata nu-i pot descrie mireasma e o combinatie dintre dulce,picant si lemnos si parca inca ceva ...




 Ca o scurta paranteza istoria moscului natural e foarte interesanta:





Mosc  este un cuvant care, initial, descria o substanta maronie cu miros patrunzator, secretata de cerbii moscati din genul zoologic Moschus. Masculul acestei specii are o glanda moscata, ce se gaseste intr-un sac pozitionat intre genitale si buric si care secreta feromoni puternici pentru atragerea femelelor. 



Populatiile de cerbi moscati sunt amenintate de existenta unei piete negre pentru comercializarea moscului din glandele lor, cu preturi atingand aproape 45000$ pe kilogram. Moscul veritabil este unul dintre cele mai scumpe produse naturale din lume, el fiind mai pretios si decat aurul - al carui pret maxim al tuturor timpurilor a atins recordul de 1913,50$ pe uncie ( 1 uncie cantareste 0.0284 kg)"



In prezent se foloseste moscul sintetic cunoscut ca "moscul alb".









Extractul de floarea soarelui protejează structura părului. Acesta ofera protectie impotriva UV, în timp ce extractul  de masline este bogat in antioxidanti si actioneaza ca un scut  împotriva poluării și a radicalilor liberi.

Glicerina este si ea benefica fiindca adauga umiditate farincarca parul.



Imi place acest parfum ,m-a salvat deja de cateva ori de mirosul neplacut pe care il capata parul dupa ce ies afara si se  imbacseste de fum si praf chiar si dupa ce ,abia l-am spalat 

Nu-mi incarca parul , nu-l ingrasa si il lasa fresh si parfumat ,bine nu exagerez cu aplicarea, 2-3 pufuri sunt de ajuns,fiindca totusi  are ulei in compozitie  .Mirosul nu persista intreaga zi ,trebuie reaplicat ori de cate ori simtiti nevoia.

Nu contine  SULFAT SAU PARABENI.

Ingrediente:

Alcohol Denat ,Aqua ,Glycerin,Parfum,Butylene Glycol,Olea Europaea(Olive) Fruit Extract,Helianthus Anuus (Sunflower) Seed Extract,Helianthus Anuus (Sunflower) Seed Extract,Hexyl Cinnamal,Linalool,Alpha -Isomethyl Ionone,Potassium Sorbate,Sodium Benzoate,Coumarin,Limonene,Sorbic Acid 


Poate fi folosit de orice persoana indiferent de mediul unde activeaza :

  • de sportivi deoarece  elimina mirosul de transpiratie 
  • de persoanele care lucreaza la birou ,carora le protejeaza parul impotriva  aerului conditionat şi incalzirii centrale
  • de persoanele care lucreaza  sau locuiesc in oras ,deoarece Herra  protejeaza impotriva  poluantilor din aer
  • de persoanele care poarta de extensii ,la asta nu va gandeati nu-i asa?ei bine cu Herra  evitati   spalarea excesiva  ce slabeste prinderile
  • de persoanele care iubesc sa stea cat mai mult la soare si astfel automat isi asuma si anumite riscuri , insa cu 2-3 pufuri sunt protejate  impotriva  razelor UV nocive




Cum vi se pare ideea folosirii unui parfum pentru par care confera o aroma deosebita si ofera protectie impotriva razelor UV si a poluarii ?Nu-i asa ca e minunata ?!




7 comentarii:

  1. Aud pentru prima oară despre el, chiar sună tare bine lucrurile pe care ni le-ai prezentat! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si la mine este primul produs din acesta categorie ,dar cu siguranta nu va fi ultimul :) pupici

      Ștergere
  2. e o idee superba, ador parfumul de mosc, si as folosi cu placere un asemenea produs :)

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte interesant articolul. trebuie sa il incerc neaparat!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am mai citit despre acest parfum si numai pareri pozitive.Poate am sa il folosesc si eu.

    RăspundețiȘtergere