miercuri, 27 februarie 2013

Rochiile preferate Oscar 2013


A mai trecut un an,iar vedetele au  stralucit din nou pe covorul rosu si ochii mei au sclipit la fiecare rochie frumoasa si visam ca sunt eu acolo purtand frumoasele creatii :) ,de fotografi m-as putea lipsi eu vreau doar rochiile si bijuteriile care vi le arat in alta postare.


 Catherine Zeta Jones-Purtand o minunata rochie aurie semnată de Zuhair Murad


Salma Hayek-O frumusete ca intotdeauna ,purtand o rochie  neagra superba cu aplicatii aurii foarte frumoase  by Alexander McQueen


Halle Berry-O rochie interesanta,by Versace

 


luni, 25 februarie 2013

Comanda Romwe-Starry Night Leggings

A sosit de ceva vreme si comanda Romwe,am primit primii mei colanti galactici si sunt foarte faini.Materialul e fin si elastic(97%Polyester,3%Spandex),sunt confortabili si cam excentrici dar mie imi plac ,am cu ce sa-i combin si ma bucur ca nu o sa am "gemene" pe strada :)





Va plac?

Intre 28.02-5.03.2013 vor fi mai multe produse interesante la reducere


Romwe provide a surprise Double Discount for White Valentine’s Day Sale: 
All items have been in Up to 70% OFF
If your order over $65, you can have a extra 15% code, the code is whitevalentine

duminică, 24 februarie 2013

Bijuteriile mici comori sentimentale

Bijuteriile sunt talismanul care ne protejeaza inca din primele clipe de viata,imediat urechiusele fetitelor sunt impodobite cu cercelusi mici si finuti si pe  manutele baieteilor straluceste o bratara subtire si delicata.Ele pun in valoare naturaletea si frumusetea individuala ,sunt daruri de suflet ale parintilor.
Se apropie incet primavara,cea mai cocheta dintre anotimpuri cu podoabele sale nemarginite si parfumate.Ganditi-va cate bijuterii au fost si sunt create dupa minunatiile pe care ni le ofera primavara.De la firul de iarba proaspat si tanar pana la cea mai jucausa gaza care zboara nauca printre miile de flori parfumate ,pe toate le regasim sub forma de cercei,coliere,bratari ,inele s.a, si astfel pastram o particica din natura alaturi de trupul nostru.
In a 8-a zi de primavara se sarbatoreste primul miracol creat de Dumnezeu si anume Femeia si mai ales cel mai mare dar care i-a fost dat,acela de a fi Mama .Cifra 8 parca ar descrie perfect femeia,fiindca este cifra destinata oamenilor puternici si bogati ,si Da femeia este puternica si bogata in suflet,mai ales in rolul de mama este in stare de orice pentru puii ei,cele mai de pret bijuterii ale sale.
Bijuteriile sunt atat de diverse ,incat e destul de greu sa alegi cand vezi in fata ta mii si mii ,dar mai sunt si unele speciale care te atrag inca de la primul contact vizual si iti vine sa dansezi de fericire ca ai gasit-o pe cea perfecta .Bijuteriile uneori parca ar fi masculine, unele iti trezesc interesul,altele dispretul,iar unele mai indraznete senzualitatea si chiar sexualitatea,cum sa nu le iubesti si sa nu vrei sa le ai, in acest context.Eu ador bijuteriile stralucitoare,uneori parca as fi o pasare pradatoare atunci cand gasesc ceva ce imi orbeste privirea si gandirea,si nu ma opresc pana nu intra in posesia mea.
Daca exista cineva care merita sa fie acoperita de milioane de bijuterii aceea este Mama,pentru fiecare clipa petrecuta alaturi de mine merita o bijuterie si poate acesta ar fi un dar infim pe langa grija si dragostea ei fata de mine.Stiu ca mama prefera bijuteriile fine,nu opulente ,in special coliere ,acestea ii pun in valoare frumusetea naturala si o fac sa se simta feminina si eleganta.
Prin imensul ocean de magazine online de bijuterii ,am gasit unul in care mi-au atras atentia  bijuteriile care cred eu ca ar fi pe placul mamei si mi-as dori sa i le fac cadou de 8 martie.Am gasit mai multe modele de coliere placate cu aur  si inca nu sunt hotarata pe care l-as alege .



Colier placat cu aur si pandantiv inima decorat cu zirconiuColier placat cu aur decorat cu perla albaColier placat cu aur decorat cu perla alba si zirconiu alb


Colier placat cu aur cu pandantiv imitatie turcoazColier placat cu aur cu pandantiv inima cu pietre zirconiuColier rozariu cu medalioane si pandantiv cruce placat cu aur

Dupa cum observati toate sunt frumoase si finute ,dar m-am gandit si la niste pandantive cand am vazut oferta de pe site-ul Belatriz.ro  "Martisoare pentru 1 Martie !!! Fiecarui Pandantiv cumparat ii vom atasa un cartonas, snur de martisor si plic. Il transformam in Martisor... gratuit !!!",foarte buna oferta asa ii fac cadou si de 1 martie ceva special.Si am ramas ceva timp in sectiunea pandantive placate cu aur,au o gramada de modele interesante si  iar sunt in dificultate :)
Pandantiv floare placat cu aur cu pietrePandantiv inima inscriptionata cu LOVE cu cheie placat cu aurPandantiv placat cu aur cu delfiniPandantiv cruce cu Isus placat cu aur
Pandantiv zodie leu placat cu aurPandantiv medalion cu chipul lui Isus Christos placat cu aurPandantiv fluture cu pietre placat cu aurPandantiv floare placat cu aur cu pietre multicolore
Pandantiv pisica placat cu aur decorat cu zirconiu albPandantiv litera G placat cu aur galbenPandantiv delfin placat cu aurPandantiv ingeras placat cu aur galben si alb
cred ca acesta cu pisica e pentru mine :)

Cred ca orice femeie e fericita cand primeste in dar bijuterii ,si nu conteaza valoarea materiala ci cea spirituala,oricat de mic ar fi cadoul daca vine de la o persoana draga are valoare mai mare decat o mina de diamante.Fiindca adevaratul diamant este sufletul...

sâmbătă, 23 februarie 2013

I love burgundy mascara

M-am indragostit de mascara nuanta burgundy,eu nu ieseam  niciodata din conventionalul negru,dar asta pana intr-o zi cand genele mele au fost incantate si colorate de YSL infinite  burgundy,l-am testat la o prietena si m-a incantat,pacat ca numai am pozele :( sa vedeti ce frumos era.
Yves Saint Laurent Mascara Volume Infini Curl

Se afla pe wishlistul meu 
Am vazut ca si cei de la  Rouge Bunny Rouge au lansat o mascara cu o culoare asemanatoare:

Dramatic Lash Mascara-MEGAPLUMES-OXBLOOD PANACHE


Imi place si mica povestioara:



"The dusky queen of unfathomable enigma appears in the blink of an eye, an auspicious aurora that appeals with an undeniable draw. Those held breathless in her beauteous gaze stand compelled as shimmering spectre diffuses like a pall of low-hung vapour in the skies. Only the Enchanted Garden understands its shiny, inky inhabitant, emerging from plummetless pools in an unperceived aqueous carriage. This underwater vortex born from subterranean disgruntlement and burgeoning tempest, sends pitchy clouds soaring towards an unreachable surface in an explosion of rising plumes deep within indigo seas. A majestic display of giant twisters spinning like slow but gargantuan tornadoes, thrusts curious creatures through water to land where they’re seen in the briefest of glimpses. The still and silent exterior belies the drama beneath, leaving all who thought they saw a pulse and flutter, filled with a growing sense of wonder".




miercuri, 20 februarie 2013

Prima comanda Sheinside.com a sosit

Hello,mi-a sosit primul produs comandat de pe Sheinside.com,pe care il asteptam cu nerabdare.Am citit multe pareri si sunt multumita de ce am primit.Dar am ramas uimita si fericita ca a venit prin posta normala si nu prin cea vamala,a inceput sa ma exaspereze cei de la posta vamala ,mi-au facut mii de nervi prin zecile de intrebari si suspiciunea lor nefondata.

Sa va arat ce am comandat:Slim Cat Cartoon Images Red Sweater






Nu-i asa ca e simpatica?:)Materialul e confortabil,nu ma mananca pielea de la el cum am mai patit cu unele bluze.Culoare reala e un rosu foarte frumos ,in poza cu spatele se vede mai bine.
Pe site arata asa:

PS:Astazi e redusa putin de la $31 la $30.07


sâmbătă, 16 februarie 2013

Feniculul pansament pentru stomac

Recunosc ca pana acum cativa ani,nu consumasem fenicul ,dar ma bucur ca l-am descoperit .Aroma sa usor lemnoasa si parfumata ,imi place ,eu il prepar astfel:il tai felii il presar cu zahar si il calesc in unt sau ulei de masline.Merge de minune cu carne de porc sau vita si in combinatie cu alte legume precum ceapa,morcovi,brocoli,avocado etc.
Dar ceaiul este preferatul meu ,imi calmeaza imediat arsurile gastrice si nu ma mai doare stomacul,ajuta la digestie.Daca beti inainte de masa acesta taie pofta de mancare si astfel ajuta persoanele care doresc sa slabeasca.De asemenea amelioreaza si durerile mentruale,avand un efect calmant ,cel putin la mine.Si in cazul colicilor la copii este indicat.


Feniculul este o buna sursa de vitamina C, precum si  calciu, fier, magneziu, mangan, potasiu, zinc si seleniu. 
Feniculul are proprietati carminative, anti-cancerigene, anti-inflamatoare, anti-spasmodice, antimicrobiene şi proprietăţi diuretice.Planta protejeaza organismul impotriva bolilor cardiovasculare si cancerului (în special cancerele dependente de estrogen). Planta poate fi consumata si sub forma de ceai de fenicul. Acesta vindeca probleme cum ar fi tulburarile cauzate de menopauza, bufeuri, flatulenţă.n alt avantaj al feniculului este faptul că vindecă febra intermitenta prin creşterea transpiraţiei. Atunci când este combinat cu alte condimente, feniculul poate stimula circulaţia şi reduce retentia de apa.
Masajul cu ulei de fenicul te ajuta sa scapi de dureri articulare si chiar si de celulita.(sursa)
Pentru gastrita hiperacida se recomanda urmatorul preparat: intr-un pahar de lapte clocotit se pune o lingura de seminte de fenicul si se lasa sa se infuzeze vreme de 30 de minute. Se consuma pe stomacul gol. Cu conditia sa suportati laptele, efectele calmante gastrice sunt rapide si pe termen lung.(sursa)
Feniculul este contraindicat in ulcerul gastric si duodenal, in enterocolite cronice si acute, dar este ideal in prevenirea indigestiilor, enterocolitei acute, a colicilor, balonarilor, a constipatiei, a digestiei lente, a indigestiei. Este si un excelent vermifug, un tonic gastric, combate atonia digestiva si este folosit inclusiv in tratamentul colonului iritabil.(sursa)
Nu se recomanda consumul in exces deoarece poate afecta nivelul de estrogen din organism.

miercuri, 13 februarie 2013

Bombonele de la Sigma :)

Imi plac kiturile Sigma -Eye Shadow Base Kit -BareDare si Flare arata foarte dragut ,parca sunt cutii cu bombonele delicioase din magazinele frantuzesti.Fiecare cuprinde 3 nuante de fard crema si o pensula.






Puteti sa participati si la giveaway aici ,unde puteti castiga trusa preferata.






luni, 11 februarie 2013

Review Gel contur ochi HOFIGAL

Dupa cum stiti am primit acest gel de la Dacic Cool si nu ma asteptam sa imi placa atat de mult.

Ce promite:
Catifeleaza si netezeste pielea,impiedica formarea ridurilor,atenueaza cearcanele,Se recomanda pentru ochi obositi si sensibili.






Ingrediente:aqua,glycerin,echinacea purpurea,carbomer,triethanolamine,propylene glycol,hippophae rhamnoides,olea europea,citrus amara,methylchloroisothiazolinone,alcohol,ubiquinone(Coenzima Q10)

Cantitatea e destul de generoasa pentru un gel contur  ochi 30 ml,dar si eu recunosc ca sunt destul de generoasa cand il aplic nu ma limitez la putin.Textura e lejera,usor lipicioasa insa cand intra in piele nu se mai simte.Mirosul e specific cosmeticelor Hofigal,a plante ,un miros proaspat ce dispare imediat ce gelul a intrat in piele.

L-am folosit aproape zilnic ,dimineata si seara si sunt multumita de efecte,pielea ramane catifelata, mai neteda si mai luminoasa.In privinta ridurilor nu as putea sa ma pronunt fiindca momentan nu ma confrunt cu ele .Cearcanele parca numai sunt atat de intense ,insa la acest capitol stiu ca nu ma poate ajuta nici un gel prea mult fiindca le am din nastere:(.
Cu siguranta il voi recumpara ,mai ales ca nu este deloc scump ,in jur de 7-8 lei.

joi, 7 februarie 2013

I love Elie Saab Spring Collection 2013

Nu ma dau in vant dupa creatiile de designer unele sunt ciudate rau, dar Elie Saab ,imi place la nebunie ,creeaza adevarate minunatii de rochii ,extrem de feminine,delicate si diafane.Iata cateva articole preferate din Colectia de primavara:



Si colectia Elie Saab Couture Spring 2013 e divina:





Care este preferata voastra?