sâmbătă, 31 august 2013

O oferta tentanta

Stiu ca multa lume apreciaza produsele Mua , eu am incercat doar paleta cu 12 nuante Undress si sunt multumita de ea,mi-ar placea niste rujuri ,in acest weekend au transport gratuit la o comanda de minim 20 £,daca doreste cineva sa comande si nu vrea sa cheltuie 20 as vrea si eu cateva rujuri plata in avans bineinteles  .Pupici!



miercuri, 28 august 2013

Pentru o viata mai buna dupa cancer -Semnati petitia !

Decontarea de catre stat a tratamentului pentru cancerul mamar! Semneaza Petitia: http://www.yousign.org/ro/cancer-mamar

Nu uita sa Distribui / Share!

Decontarea de catre stat a tratamentului pentru cancerul mamar! Semneaza Petitia: http://www.yousign.org/ro/cancer-mamar

Nu uita sa Distribui / Share!


O astfel de boala te macina din toate punctele de vedere fizic,psihic/sufleteste si financiar .Semnati petitia http://www.yousign.org/ro/cancer-mamar si sper ca  vom reusi sa luam macar o parte din povara financiara de pe umerii acestor femei minunate care au puterea sa lupte si reusesc sa invinga !

luni, 19 august 2013

Today's Outfit

Hello, nu sunt eu o impatimita a modei si nu prea tin cont de trend ci de ce imi place mie ,dar am si eu micile mele placeri si ca orice fata imi place sa fac shopping ,nu ma tine buzunarul cate as vrea eu sa cumpar :))

Mi-au placut o pereche de pantaloni de pe Romwe.com si am zis ca trebuie sa fie ai mei,din pacate nu mai era pe stoc culoarea preferata asa ca am ales alta culoare care a ajuns sa-mi placa pana la urma.Abia asteptam sa-i primesc,ii port de ceva timp si au devenit preferatii mei,sunt confortabili si putin elastici cum imi place mie,i-am spalat de cateva ori si nu s-au decolorat nu s-au  largit (de obicei cei 100 % cotton se mai  largesc ).


Tricou :No name
Pantaloni:Romwe.com 
Bratara pentru glezna:Bellast.com

Pupici!

marți, 13 august 2013

Primele cumparaturi din DM

Hello, suspinam de fiecare data cand vedeam produsele Balea la fetele de prin blogsfera si imi doream sa le incerc si eu,mai ales gelurile de dus cu arome exotice ,sunt inebunita dupa astfel de arome.
Ei bine prima vizita a fost la Brasov , o sa va arat intr-o alta postare cum a fost mica excursie ,iar apoi am fost la Focsani si din intamplare am dat peste un Dm si am fost tare bucuroasa fiindca imi parea tare rau ca nu mi-am luat si eu faimosul  sampon uscat,iar de data asta a intrat in posesia mea.

Din Brasov mi-am luat un balsam si un gel de dus care miroase splendid.


Iar din Focsani samponul uscat si 2 creme de corp ,una cu aroma de ciocolata ,iar cealalta cu cirese.



Va las si cateva poze din Focsani,nu e un oras extraordinar dar are cateva magazine dragute .







Pupici !Voi ce cumparaturi aveti in wishlist?



miercuri, 7 august 2013

Cadouri reviste august 2013

Hello,iar am intarziat postarea asta :( din lipsa de timp,  cam putine cadouri luna aceasta  la revistele glossy ,dar m-a tentat si pe mine unul. Nu-mi vine sa cred ca deja am ajuns in ultima luna a verii :( , as  vrea ca tot anul soarele sa fie dragut cu noi .

Revista Avantaje poate fi cumparata cu Trusa de farduri pentru ochi Magic Colors cu 12 nuante.Pret 9.9 lei.Dragute culorile din paleta,lila-ul imi face cu ochiul.

Promo pentru revista Avantaje, ultimul numar August 2013



Revista Joy ofera un  Lipgloss Essence Marble Mania, acesta m-a tentat si pe mine si am luat revista.Pret 9,99 lei!


Revista Unica este insotita de  cartea si DVD-u; lansate de Carmen Bruma: 3S: Sanatoasa, Supla, Satula.Pret  19.99 lei.


Revista Femeia ofera cadouri la alegere:

- 2 Mini-produse sau 1 produs full-size Yves Rocher la alegere (revista  cu masca pentru ten costa 8,90 lei, restul cadourilor YR costa 7,90 lei)
-Rogojina pentru plaja costa 7,90 lei

Promo pentru revista FEMEIA, August 2013 ~~ Cadou: mini-produse Yves Rocher sau rogojina de plaja ~~ Pret pachet: 8 lei

Revista Psychologies este insotita de  CD -ul & Carticica cantaretului de jazz  Miles Davis, eu ador jazz-ul ,e o muzica care imi relaxeaza trupul si sufletul.

Promo pentru revista Psychologies Magazine Romania, editia August 2013

Revista Ce se întâmplă, Doctore? poate fi cumparata cu mini-pasta de dinti Himalaya Herbals Dental Cream , e chiar bunicica aceasta pasta ,mai am si eu un tub prin casa desi momentan folosesc altceva pentru ingrijirea gingiilor.Pret 6.50 lei.

Ce se intampla, Doctore? ~~ Coperta: Elena Gheorghe ~~ August 2013

Nu uitati de revistele cu editie dubla iulie-august care au si ele cateva cadouri :
  • Revista Marie Claire  editia Iulie-August 2013 la pretul de 12 lei, impreuna cu un gel de dus Bourjois
  • Revista Tabu, editia Iulie-August 2013 la pretul de 9,90 lei, impreuna cu o doza cu bautura energizanta EQ8
  • Revista Beau Monde Style, editia Iulie-August 2013 la pretul de 12 lei, impreuna cu o palarie de soare cu panglica colorata

Voi pe ce revista ati pus ochii luna asta?