marți, 4 martie 2014

Cadouri reviste martie 2014

Si am intrat si in luna martie , nici nu am simtit , e mare nebunie in  perioada aceasta la munca si nu prea am mai studiat revistele din timp  .Dar mi se par cam "zgarcite " la cadouri , e luna femeii meritam mai mult zic eu :)


Revista Femeia ofera crema antirid cu lapstisor de matca Gerocossen, pentru toate tipurile de ten, 50 ml + Carticica cu Retete de post inedite + Odorizant pentru wc Peak cu suport.Pret 9,90 lei!

Promo pentru revista FEMEIA. editia Martie 2014

Revista Joy poate fi cumparata impreuna cu  bratari Martisor o  pereche in doua variante: fetita si baietel sau lacat si cheie.Pret 6,90 lei!


Revista Cosmopolitan o gasim cu un  mini deodorant Farmec Gerovital H3, la alegere dintre doua variante:  Sensitive   si Fresh -40 ml.Pret  8,90 lei!




Revista Unica ofera un produs Dove travel-size -55 ml,  balsam de par sau  gel de dus  si  Cartea 

Profesorul de fericire. Cum câştigi un milion de euro călătorind

, de Ciprian Enea.Pret 17,99 lei !



Revista Viva ofera o  mini lotiune pentru corp sau gel de dus Dove -55 ml.Pret 8,90 lei!





Revista Avantaje poate fi achizitionata impreuna cu   DVD-ul Sport cu Florentina. Follow Me. Exercitii pentru trup si sfaturi pentru suflet, de Florentina Opris.Pret 14,99 lei!


[







Oferte :


Oferta Mediafax pentru cele 3 reviste pentru doamne ~~ editiile de Martie 2014 ~~ Pret pachet: 15 lei


Oferta de abonament pe 1 an la revistele Glamour, CSID si The One ~~ Cadou: parfum Hugo Boss Jour (75 ml) ~~ Pret: 190 lei



5 comentarii:

  1. Multumim frumos.chiar nu am mai citit o revista demult...cu 2 nazdravani e mai greu:-) ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim frumos.chiar nu am mai citit o revista demult...cu 2 nazdravani e mai greu:-) ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am mai cumpărat de mult timp reviste, asta pentru că sunt pline de reclame și mai bine îmi iau informațiile de pe net.Iar produsele care vin cu ele sunt, parcă, tot mai sărace.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da produsele sunt din ce in ce mai putine ,cand mai apare cate o carte ma tenteaza ,cea de Ciprian Enea pare interesanta

      Ștergere