duminică, 1 iunie 2014

Noutati colorate de la Farmec + o surpriza de proportii :)

Iubesc culorile,natura este atat de generoasa cu noi si ne-a binecuvantat cu milioane de culori,care ne fac viata mai frumoasa .

Un strop de culoare reinvie si cel mai obosit chip si da o nota vesela unghiilor care par niste fetite timide :)

Farmec a preparat in laboratorul magic noutati colorate pentru unghii,perfecte pentru manichiuri inedite de vara!Vara este anotimpul meu preferat,e o adevarata explozie de culori si energie, ma binedispune si ma face sa fiu indrazneata si sa aleg si alte culori in afara de negru.rosu ,alb .

Nu mi-a venit sa cred cand am ajuns acasa si am vazut ce mi-a adus curierul, a fost o surpriza nemaipomenita,chiar nu ma asteptam  :) - bunatati colorate Farmec, 4 oje din colectia de vara Farmec Collection ,2 oje + 1 glitter Farmec Ultrarezistent si noul TopCoat + o acadea mare, care din pacate s-a facut bucatele pe drum dar oricum a fost delicioasa :) 

Multumesc Farmec  pentru ca mi-ati colorat vara :) !





Colecția de vara  din gama Farmec Collection este vesela, inspira energie ,tinerete si romantism ,7 nuante minunate inspirate din frumusetile naturii    Green Laguna, Baked Apple, Feeling Special, Orange Sunset, Pink Flamingo, My Lavender, Yummy Peach.


Ambalajul are 5 ml si e perfect ,pot sa  iau cu mine mai multe nuante in vacanta si numai risc sa se usuce daca nu le folosesc o perioada fiindca am prea multe  sau pur si simplu nu am chef sa-mi pictez unghiile ,am momente cand   le dau  doar cu lac ,insa vara am pofta de culoare :)



Fotografie: Noile culori din gama Farmec Collection! :)
http://www.farmec.ro/produse/cosmetica-decorativa/farmec-collection-324.html





Farmec Ultrarezistent ne incanta cu 3 glittere si 5 nuante noi, foarte frumoase abia astept sa le testez ,revin cu poze si review .

Fotografie: "Familia"  lacurilor ultrarezistente s-a marit! 5 noi lacuri va asteapta sa le testati si sa va bucurati de ele! :)



Gelul TopCoat împrospătează și protejează culoarea lacului de unghii,conferă un luciu intens și un volum instant datorită efectului de gel, fără a fi nevoie de lampa UV.Ma bucur ca exista topcoat-ul ,de cand l-am descoperit imi fac manichiura mai rar .Gramaj 11 ml.


Revin cu swatch si review :) Cum vi se par noutatile colorate de la Farmec?!





7 comentarii: