miercuri, 16 iulie 2014

Dresslily Lovely Clothes - Review

Hello, am descoperit un nou site cu haine dragute si la preturi mici , se numeste Dresslily Pe site gasiti o multime de hainute dragute pentru femei si barbati ,bijuterii,incaltaminte ,accesorii .Transportul e Gratuit !

Eu mi-am ales o camasa alba din bumbac V-Neck Long Sleeve Solid Color Women's Cotton T-Shirt ,este confortabila si usor de purtat ,poate fi purtata in doua moduri cu maneca lunga si cu maneca trei sferturi ,insa cand o fac trei sferturi imi este cam stramta si nu sta chiar perfect .Imi plac nasturii negri ,creeaza o eleganta aparte.Materialul nu e de cea mai buna calitate se sifoneaza foarte repede  insa la pretul acesta nici nu ma asteptam la mai mult ,insa imi place ca e usor, nici nu simti ca o porti .Camasa a costat doar 10.59 $ !



Hello, I found a new site with nice clothes and low prices, is called  Dresslily, on the site you can find a lot of cute clothes for men and women, jewelry, shoes, accessories.  Free shipping worldwide!
I have chosen a  white cotton shirt is comfortable and easy to wear, can be worn in two ways with long sleeves and three-quarter sleeve, but when I  do three-quarters is a bit  tight, and  didn't stay perfect. I like black buttons , creates a special elegance.Shirt only cost $ 10.59!








Al doilea produs ales a fost set  babydoll format dintr-un capotel sexy si bikini 

3/4 Sleeves Plunging Neck Lace Stitching Off Breast Strappy Bow Tie Beam Waist See-through Sexy Women's Baby Doll  ,materialul este rayon si este destul de confortabil se muleaza bine pe corp si chiar ma simt bine in el,e matasos .E putin mai scurt decat pe site dar nu ma deranjeaza neaparat. Costa doar 6.14 $,chiar e bun pretul mi-as lua si pe mov .


The second product chosen was  this babydoll set, consisting of a robe  and sexy bikini ,
  material is rayon and is comfortable and fits well on the bodyI feel good in it, it's silky Is a little shorter than   the site but not necessarily bother me. It only costs $ 6.14, the price is really good I would  love to  take and   purple .




Al treilea produs ales a fost o pereche de cercei cu buze Pair of Exaggerated Red Lip Women's Earrings
  ,dar din pacate unul dintre cercei nu are ac ,deci o sa-i port pe post de pandantiv .Acestia costa 1.27 $ !

The third product chosen was a pair of earrings  with lips 
   , but unfortunately one of the earrings is not complete, so I'll wear them as a pendant. They cost $ 1.27!


Va invit sa aruncati o privire pe Dresslily.com cu siguranta veti gasi ceva atractiv si la un pret mic .Transportul cum am spus e Gratuit dar veti plati 2 $ pentru tracking number !Spor la cumparaturi!

Pupici!

Care este produsul vostru preferat din ce-am comandat?


I invite you to take a look at Dresslily.com sure you will find something attractive and at a low price. Transport as I said it's free but you pay $ 2 for tracking number! Let's  shopping! 

Hugs! 

What is your favorite product that I ordered?




8 comentarii:

  1. foarte frumoase tinute!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lorena Pintilie2 august 2014 la 19:20

    Frumoasa camasa, imi plac multe chestii pe Dresslilly..:)

    RăspundețiȘtergere
  3. buna .... numele meu este flori ai am tot cautat pe net parerii despre acest site dresslilly si am dat de articolul tau... daca nu te deranjeaza pot sa te intreb si eu anumite chesti... k sincer imi e cam greu sa command ca sa nu-mi iau teapa sau mai rau chestia cu platitul imi e mai de groaza..faza e ca imi este frica daca platesc cu cardul ( si am vazut ca asta este singura modalitate) k poate ma lasa astia fara banutzii :))...

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!Imi poti spune,te rog daca produsele comandate ajung direct la adresa sau la vama si apoi trebuie sa mai platesti ceva suplimentar.Te rog din suflet sa imi dai un raspuns pentru ca sunt cam indoita de asta.Eu sunt din Prahova.Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  5. am comandat si eu si dupa oluna de asteptare le-am scris si am primit raspuns ca imi voi primi banii inapoi

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Eu am facut comanda in octombrie si inca ma cert cu ei ca nu stiu unde este comanda. Am fost la posta si nimic. Le-am spus sa-mi dea banii inapoi si imi tot spun sa caut la posta.
    La voi unde s-a facut livrarea? cum ati cautat? cei de la posta mi-au spus ca nr de tracking nu este bun. Merci!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu va recomand sa comandati...am fost total dezamagita din punct de vedere calitate sunt haine din China de calitate proasta si ieftine fata de cat cer ei!!! Mare grija le-am cerut ajutorul ca sa fac retur si nici macar n-au bunavointa de a-mi raspunde. NU VA RECOMAND dresslily!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Site-ul dresslily este un fake chinezesc.
    Numai review-uri proaste depre acest site. Am comandat 2 perechi de adidasi dar din pacate am pierdut banii....ca sa vezi scam pe internet
    .Am fost destul de naiv sa platesc in avans. Asta este.Asa am pierdut 66 dolari pentru prostia mea. Hainele chinezesti proasta calitate , asta este ceea ce am citit pe net la cei care le-au venit coletele. 5 bluze din care 2 au ajuns, restul nimic..... aveti grija nu comandati de pe acest site

    RăspundețiȘtergere