sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Surpriza Gerovital H3 Derma +

Ador surprizele si din nou echipa Farmec.ro mi-a inseninat saptamana , am primit doua produse din  gama  Gerovital H3 Derma+, prima gama de produse dermatocosmetice din portofoliul sau.

Farmec cred ca imi citeste gandurile :) chiar cautam un sampon reparator ,parul meu sufera ,este uscat si  firele sunt fragile,cred o sa-mi placa Samponul Crema Nutrireparator Gerovital H3 Derma+ daca ingredientele folosite pentru crearea acestuia  isi vor face treaba .Este creat special pentru parul uscat si deteriorat ,promite sa hraneasca,sa intareasca si repare firul de par .


Produs hipoalergenic

NU CONTINE parabeni,sapun,coloranti,SLS

Testat dermatologic



Al doilea produs primit este indispensabil pentru mine ,nu pot rezista fara crema de corp ,mai ales in sezonul rece cand pielea mea este uscata.
Crema de corp pentru piele uscata Gerovital H3 Derma+ are un ambalaj foarte practic cu pompita si o cantitate generoasa de 500 ml.Este special conceputa pentru a reface bariera hidro lipidica si pentru a compensa deficitul de hidratare a pielii extrem de uscate .Clar a fost dragoste la prima vedere ,de acum zilnic imi voi hidrata pielea cu aceasta crema ,printre ingrediente am vazut si untul de shea care este iubirea vietii mele ,foarte bun pentru hidratare.





Produs hipoalergenic

                                                       NU CONTINE parabeni

Testat dermatologic









Ma bucur ca am ocazia sa testez produse romanesti de calitate,multumesc  specialistilor  Gerovital.Revin cu impresii!

Pupici!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu