joi, 14 aprilie 2016

Silan Soft&Oils Gold mi-a parfumat intreaga casa

Am ocazia sa testez noul balsam de rufe Silan Soft&Oils Gold de 1,5 l in cadrul campaniei lansate de BUZZStore

Asa cum imi ingrijesc parul folosind sampon si balsam , la fel imi place sa am grija de hainele mele si nu doar de haine ,de tot ce imi asigura confortul acasa .Dupa detergent, care curata textilele de orice murdarie este foarte important si balsamul,care pastreaza calitatile tesaturilor si le invaluie intr-un parfum mai mult sau mai putin placut ,asta depinde de brand.



Parfumul noului balsam  Silan Soft&Oils Gold  m-a cucerit,este o combinatie seducatoare intre mosc si delicata vanilie ,care il claseaza in gama balsamurilor de lux,nu seamana cu nici un alt balsam de pe piata si eu am incercat destule.

Dozarea balsamului e foarte simpla,se face cu ajutorul capacului,sticla e putin mai dificil de manevrat era bine daca avea un maner .

Se recomanda :

35 ml pentru haine moi (spalare automata)

55 ml pentru haine foarte moi (spalare automata)
18 ml pentru haine moi (spalare manuala)


L-am folosit pentru ambele tipuri de spalari si rezultatul e fost cel promis,haine extrem de parfumate si moi,placute la atingere .


Lenjeria de pat acum are un parfum minunat,nu imi mai vine sa ma ridic din pat :)


Am spalat si bluzele de iarna pentru a le pastra curate si parfumate pana sezonul viitor 


Am inceput curatenia de Paste ,am spalat perdele si acum sunt fine la atingere si cu o mireasma puternica ce a invaluit intreaga casa 



Am urmat si sfaturile utile de la Silan 

Mi-am curatat pensulele de machiaj si rezultatul a fost cel asteptat,pensule la fel de moi ,fara fire rebele


Am reimprospatat mirosul hainelor din dulap,am inmuiat un servetel in balsam,l-am pus intr-un suport si l-am lasat pe raftul cu haine.Acum cand deschid dulapul se simte aroma balsamului.Super idee!


In concluzie,imi place acest balsam si cand se termina il voi cumpara,miroase foarte bine si este economic .Nota 10!


#buzzsilan




12 comentarii:

  1. Si eu l-am testat in cadrul campaniei #buzzsilan si-mi place foarte mult atat mirosul, cat si faptul ca hainele sunt parfumate o perioada destul de mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit balsam Silan dar nu din aceasta gama :) Sugur il voi cumpara si eu ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si noi folosim acest balsam si miroase asa de frumos in toata casa, indiferent unde uscam hainele mirosul se dufuza in toate camerele:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu l-am testat in cadrul campaniei #buzzstore si sunt incantata si de miros, si de prospetimea pe care o reda hainelor.#buzzsilan

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am testat in cadrul campaniei Buzzstore,sincer mi a placut foarte mult,ca si noutate ar fi compozitia uleioasa ce catifeleaza rufele si nu ataca pielea!am apreciat parfumul dulce de vanilie si mosc ce mi a invadat casa de la prima folosire!il recomand cu caldura#buzzsilan si #buzzstore

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am avut noroc sa particip la campania de testare.Miroase super.Si-au castigat 10 clienti , eu si prietenele mele carora le -am impartit mostrele primite

    RăspundețiȘtergere
  7. ‪#‎buzzsilan‬ ‪#‎buzzstore‬.
    Sunt foarte incantata, hainele raman moi si parfumate pentru mult timp, mirosul persista si in casa. Recomand acest balsam pentru rufe.

    RăspundețiȘtergere
  8. ‪#‎buzzsilan‬ ‪#‎buzzstore‬.
    Sunt foarte incantata, hainele raman moi si parfumate pentru mult timp, mirosul persista si in casa. Recomand acest balsam pentru rufe.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu recomand Silan Soft & Oils !Mirosul hainelor chiar persista, iar hainele sunt catifelate si moi.Prietenele ce au primit mostre au fost deasemenea tare incantate si mi-au spus ca-si schimba balsamul cu Silan.#buzzsilan

    RăspundețiȘtergere
  10. PREDA MIHAELA7 mai 2016 la 20:50

    L-am testat, mi-a placut & il recomand si il voi cumpara ! Raport calitate/pret: ok !

    RăspundețiȘtergere
  11. PREDA MIHAELA7 mai 2016 la 20:52

    L-am testat, mi-a placut & il recomand si il voi cumpara ! Raport calitate/pret: ok ! #buzzsilan

    RăspundețiȘtergere