joi, 30 martie 2017

Dove are grija de mainile noastre

M-am inscris in campania Dove lansata de BUZZstore si m-am bucurat cand am fost selectata ,fiindca chiar sunt o mare consumatoare de produse Dove ,pot spune ca e una dintre marcile mele preferate in materie de ingrijire.

Kitul de BUZZ DOVE contine:


-1 x set de testare format din sapun-crema lichid Dove Original 250ml si o rezerva Dove Original 500ml

-2 x sapun-crema lichid Dove  Shea Butter with Warm Vanilla 250ml pentru 2 prieteni sau colegi
-5 x brosuri informative pentru prieteni/colegi
-1 x prosop de maini
-1 x ghid de BUZZ




Mainile mele sunt sensibile, se usuca foarte tare ,in sezonul rece crapa pana mi se fac rani,de aceea am nevoie de un sapun delicat cu pielea,foarte hidratant ,iar sapunul - crema lichid Dove este perfect pentru mine deoarece contine 1/4 crema hidratanta,curata foarte bine pielea si o mentine hidratata si o catifeleaza .




Sfaturi pentru ingrijirea mainilor #buzzdove:

  1. Atunci cand ne spalam pe maini  trebuie sa folosim apa calduta,Apa fierbinte reduce umiditatea ,agravand deshidratarea pielii.
  2. Cand  folosim diferiti detergenti chimici  trebuie sa purtam tot timpul manusi,eu folosesc mai putin atunci cand spal vase ,dar cred ca o sa incerc sa port chiar daca am un detergent bland cu pielea ,tot detergent este...
  3. Dupa spalare este recomandat sa aplicam o crema de maini Dove pentru o hidratare de lunga durata.
Am facut fericite doua prietene oferindu-le  cate un  sapun-crema lichid Dove  Shea Butter with Warm Vanilla 250ml si au fost foarte incantate ,prima oara de mirosul fantastic si apoi de eficienta sapunului,acum au maini catifelate si parfumate.


Pastreaza-ti frumusetea cu Dove!


Descopera toate sapunurile-crema lichide Dove






3 comentarii: