vineri, 13 octombrie 2017

Spuneti adio starilor de agitatie si insomniilor !

Cu totii experimentam  din pacate stari de agitatie,nervozitate,uneori chiar si insomnii datorita unui stil de viata alert, care ne suprasolicita intelectual si fizic .

Stresul declanseaza o cantitate mare  de adrenalina si  de alti hormoni care pun organismul in stare de alerta.Alaturi de adrenalina ,faimosul hormon al stresului- Cortizolul, intensifica toate reactiile negative provocate de starile de nervozitate ,astfel devine un factor de risc in degenerarea celulelor creierului.

Stresul prelungit are efecte devastatoare la nivel  cerebral si la nivelul functiilor psihice, poate provoca  anxietate, depresie si alte boli psihice.

De aceea nu trebuie sa lasam toate aceste stari negative sa ne afecteze ,trebuie sa actionam imediat pentru a evita probleme grave de sanatate .Fiindca natura mereu ne este aproape si are remedii pentru orice,apelam din nou la remediile  naturale ayurvedice, acestea sunt  eficiente si nu au reactii adverse .

Pentru a sustine functionarea normala a sistemului nervos in situatii de agitatie emotionala, surmenaj, suprasolicitare intelectuala si fizica SEDIRELAX este remediul perfect . Folosit in conditiile unui stil de viata agitat, produsul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la mentinerea vitalitatii si echilibrului natural al organismului.






SEDIRELAXTM  de la Ayurmed contine o asociere de plante ayurvedice care contribuie la adaptarea organismului la stres, la mentinerea calitatii somnului, la relaxarea organismului si la mentinerea capacitatii de concentrare si de memorare.


Ingrediente:
  • Ginkgo biloba (Arborele-pagodelor), extract din frunze (5:1) - 150 mg
  • Melissa officinalis (Roinita), pulbere din parti aeriene - 150 mg
  • Hypericum perforatum (Sunatoare), extract din parti aeriene (10:1) - 50 mg
  • Ocimum basilicum (Busuioc), pulbere din parti aeriene - 50 mg
  • Valeriana wallichii (Valeriana), extract din radacina (5:1) - 50 mg
  • Acacia arabica (Guma acacia), agent de incarcare - 50 mg
Proprietatile plantelor din compozitie:

Ginkgo biloba (Arborele-pagodelor), frunze - Ginkgo Biloba contine numeroase substante flavonoide, dar si luteol, glucozid, bilobetol, ginkgetol, proantociani sau ginkgolide are rolul de a regla circulatia cerebrala si periferica si contribuie la functionarea optima a sistemului nervos. Contribuie la armonizarea starii psiho-emotionale, reduce stresul si oboseala.

Melissa officinalis (Roinita), parti aeriene - Frunzele de roinita contin acid rosmarinic, acizi polifenolici cafeic si eterogenic. Contribuie la imbunatatirea starii psiho-emotionale, la protejarea organismului impotriva stresului. Planta are capacitatea de relaxare a masei musculare si actioneaza ca un usor sedativ.

Hypericum perforatum (Sunatoare) - substantele bioactive din planta (hypericina, pseudohypericina, hyperforina, acid cafeic, acid clorogenic) restabilesc echilibrul psihoemotional, inducand relaxarea si somnul. Planta are proprietati calmante si este antidepresiv usor. Este un supliment in starile de tensiune, agitatie, stres. Mentine concentratia de serotonina din creier. Creste nivelul de melatonina, regleaza ciclurile zi/noapte si somn/veghe.

Valeriana wallichii (Valeriana), radacina - Radacina contine acid valerianic, substante terpenoide, sesquiterpene, acid cafeic, acid clorogenic, flavonoizi, uleiuri volatile. Valeriana reduce stresul, oboseala, astenia si nervozitatea. Mentine starea de calm si relaxare ceea ce ajuta la imbunatatirea calitatii al somnului. Totodata planta este eficienta in reglarea aritmiilor, reducerea ischemiei cardiace, reducerea hipertensiunii arteriale si diminuarea spasmelor intestinale.

Ocimum basilicum (Busuioc), parti aeriene - Planta contine taninuri, un glicozid si saponine. Componentul cel mai important este uleiul esential. Uleiul esential (contine 70-80% metil cavicol) are proprietati calmante si antistres. Frunzele de busuioc sunt considerate ca fiind ,,adaptogene’’ (plante ce contin substante naturale care actioneaza asupra glandelor suprarenale pentru a reechilibra organismul, ajutand la combaterea stresului si totodata la cresterea rezistentei la stres, si care, de obicei, nu produc nici-un efect secundar).

De cand am inceput cura cu SEDIRELAX  ,adorm mai repede in zilele agitate  si nu ma mai trezesc in timpul noptii ,e un inceput bun .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu