marți, 27 februarie 2018

ARTRISALM - Pentru articulatii sanatoase

Ce sunt articulatiile?


Articulatiile sunt un ansamblu de parti moi si dure ce mentin legatura dintre doua sau mai multe oase, prin intermediul unui aparat fibros şi ligamentar. 

Articulatiile pot fi afectate din numeroase cauze: traumatisme, afecțiuni degenerative sau congenitale, uzura sau cea mai cunoscuta cauza, inaintarea in varsta. 

Desi avem impresia ca problemele articulare sunt asociate cu varsta ,din pacate si tinerii pot avea astfel de probleme ,datorita sedentarismului ,pozitiei incorecte a corpului ,alimentatiei nesanatoase s.a .

Greutatea corporala mare pune o presiune extrema asupra articulatiilor ,in special pe cele ale genunchilor de aceea este important sa avem o greutate normala daca dorim sa ajungem la batranete fara baston .

Pentru multi dintre noi cea mai rapida metoda de a face miscare este alergatul ,este o miscare benefica, insa facuta cu masura . Aceasta activitate suprasolicita articulatiile si este necesar ca 2 zile pe saptamana sa ne concentram asupra altor exercitii fizice care ne intaresc alte grupe de muschi , pe care nu le folosim in timpul alergarii.

Pe masura ce inaintam in varsta trebuie sa ne concentram mai mult pe flexibilitate decat pe puterea musculara - spun specialistii .Odata cu trecerea anilor muschii isi pierd din flexibilitate, iar acest lucru afecteaza  mobilitatea articulatiilor.Exercitiile de stretching sunt recomandate in acest caz.






Dupa principiul "mai bine sa previi decat sa tratezi" ,medicina naturista indiana a creat o combinatie de plante care stimuleaza procesele de refacere naturala a tesuturilor lezate si reduce durerea articulara, inflamatia.

Aceasta combinatie de plante o regasim in produsul ARTRISALM de la Ayurmed -suplimentul alimentar 100% natural conceput pentru mentinerea sanatatii articulatiilor, cu proprietati benefice care se extind la nivelul intregului organism. 


Printre aceste plante se regasesc urmatoarele:

Boswellia serrata (Shallaki) - principiile bioactive din rezina scad durerea si inflamatia la nivel articular, imbunatatesc mobilitatea articulara. Este un protector si regenerator al cartilajului articular, sustine recuperarea dupa traumatisme.

Curcuma longa (Turmeric) - antiinflamator, reduce edemele, creste mobilitatea articulatiei, protejeaza tesuturile de procesele oxidative. Imbunatateste circulatia sanguina si sustine eliminarea toxinelor din organism.

Zingiber officinale (Ghimbir) - rizomul contine fitonutrienti cu efect antiinflamator, calmeaza inflamatiile si durerea, creste circulatia sanguina periferica. Mentine un tranzit intestinal normal si faciliteaza eliminarea naturala a toxinelor.

Withania somnifera (Ginseng indian) - este adaptogen, tonic, fortifica structurile nervoase, antioxidant puternic, antiinflamator, creste rezistenta fizica si psihica si incetineste procesul de imbatranire.

Allium sativum (Usturoi) - sustine eliminarea radicalilor liberi (fiind un puternic antioxidant) revigoreaza sistemul imunitar si reduce durerile artritice fiind antiinflamator.

Vitex negundo (Nirgundi) - extractul din frunze este antiinflamator prin reducerea sintezei mediatorilor proinflamatorii si analgezic usor in toate formele de reumatism.


Pluchea lanceolata (Rasna) - extractul din radacina este un antiinflamator eficient. Sustine controlul formarii de autoantigeni in procesului autoimun de degenerare a proteinelor in articulatii.


ARTRISALM contribuie la:



- mentinerea starii de sanatate si functionare normala a articulatiilor;

- intarzierea proceselor de degenerare la nivelul articulatiilor prin protejare impotriva stresului oxidativ;

- sustinerea proceselor de regenerare a tesuturilor, mentinerea troficitatii si lubrifierii normale, reducerea rigiditatii si cresterea mobilitatii articulatiilor;

- sustinerea sistemului imunitar crescand capacitatea de autoaparare a organismului;

- detoxifierea organismului, sustinerea procesului natural de eliminare a toxinelor crescand procesul de diureza si tranzitul intestinal;

- diminuarea durerilor si disconfortul ulterioare activitatii fizice intense in cazurile de suprasolicitare mecanica a articulatiilor (munca fizica solicitanta, sport de performanta, obezitate) si in recuperarea articulara dupa traumatisme ale aparatului locomotor.

Modul de utilizare si doza recomandata: 


Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi. 
Se administreaza la 1 ora dupa masa, in cure de minimum 30 de zile, cure de 3-6 luni.

Care au fost beneficiile resimtite?

Simteam de ceva vreme un disconfort la nivelul mainilor,le simteam umflate si ma dureau incheieturile ,am luat deja cateva tablete de Artrisalm si nu imi mai simt mainele umflate , durerea  inca nu a disparut  ,o simt mai ales cand intru in contact  direct cu apa rece sau cu frigul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu