duminică, 5 decembrie 2010

Giveaway pentru bloggerite


Mihaela cea de la care am primit kitul Phyto vine acum cu o noua surpriza ce necesita testata Huile Prodigieuse de la Nuxe(numai dupa nume deja il ador).Mai multe detalii aici!
Despre Huile Prodigieuse
EFICIENT PRIN NATURA
Huile Prodigieuse este un ulei uscat cu o formula unica ce imbina eficienta plantelor prin concentratia unica de 30% uleiuri si vitamina E , pentru a hrani , repara si infrumuseta fata , corpul si parul printrun singur gest .
BENEFICII PRETIOASE PENTRU TENUL TAU
Fata sunt corpul sunt moi si catifelate . Parul este suplu , lucios si plin de volum .
INGREDIENTELE ACTIVE
Acest ulei va ofera un cocktail unic de 6 Uleiuri pretioase extrase din plante ( Limba mielului , St,Jonhnswort , migdale dulci , camelia , nuci de padure , nuci de macadamia ) pentru o piele catifelata , un par matasos si un aspect imbunatatit al vergeturilor .
Este un ulei potrivit pentru toate tipurile de piele si par , indiferent de varsta ( de la 36 luni in sus ) .
Beauty TIPS
Amestecati o picatura de Huile Prodigieuse cu fondul de ten : acesta va aluneca lin pe fata dumneavoastra si va da un aspect impecabil .
Puneti cateva picaturi in palma si masati parul pentru a obtine un efect de par natural cat mai sanatos .
Turnati cateva picaturi de Huile Prodigieuse in baie pentru un moment Spa unic .
Ritualul Mihaelei de beauty
Amestec in palma cateva picaturi de Huile Prodigieuse cu crema de zi cu zi … totul se multiplica , mai putin ridurile fine senzatia de ten obosit . Imi dau din abundenta cu Huile Prodigieuse pe picioare apoi le infasor in ciolofan de bucatarie si stau asa cat pot => picioare ca de bebelus ( ADIO picioare crapate si uscate ) . PUR SI SIMPLU … IL ADOR . Este produsul meu esential din trusa de frumusete , fata , par , corp este potrivit pentru orice nevoie de beauty …. am sa il personalizez si am sa spun : HE PUTS A SMILE ON MY FACE … veti vedea DE CE .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu