sâmbătă, 23 iulie 2011

Blind L'oreal make-up


Pentru un machiaj perfect este necesar un ten complet demachiat,tonifiat si hidratat.
Prima etapa ar fi aplicarea corectorului beige pentru imperfectiuni si cearcane ACCORD PARFAIT TOUCHE MAGIQUE pe zona unde avem cearcane si radacina nasului si in cotul interior al ochilor pentru a conferi luminozitate.
Etapa urmatoare este aplicarea fondului de ten ACCORD PARFAIT nuanta beige cu ajutorul unei pensule speciale incepand din partea de sus a fetei.
Urmatoarea etapa este aplicarea pudrei ACCORD PARFAIT nunata beige cu o pensula speciala pentru a fixa mai bine produsele ce vor fi aplicate.
Acum urmeaza aplicarea fardului de ochi,eu am ales COLOR APPEAL QUAD PRO,nuanta beige taupe,aplicam nuanta mai inchisa pe intreaga pleoapa,apoi nuanta medie pe mijlocul pleopei,iar nuanta cea mai deschisa sub sprancene,iar in coltul interior al ochiulor aplicam putin iluminator.Urmeaza aplicarea eyeliner-ului INFAILLIBLE CREION DE OCHI nuanta Night DAY BLACK pentru o privire intensa.
Urmatoarea etapa este conturarea sprancenelor cu ACCORD NATUREL EYES ROUSSE HARMON,nuanta nr.3.
Urmeaza etapa mea preferata aplicarea mascarei ,am ales MASCARA LASH ARCHITECT 4D pentru o privire hot,aceasta trebuie aplicata cu grija si rabdare.
Acum vom aplica blush-ul ACCORD PARFAIT BLUSH nuanta BOIS DE ROSE, pentru a scoate in evidenta trasaturile fetei.
Pasul urmator este aplicarea creionului de buze CONTOUR PARFAIT,nuanta Cherry,pentru un efect de buze "pline".
Ultima etapa este aplicarea rujului COLOR RICHE ACCORD INTENSE nuanta Intense Fuchsia cu ajutorul unei pensule pentru a se urmari perfect conturul aplicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu