vineri, 9 decembrie 2011

Review Crema pentru calcaie Apidermaliv



Crema pentru calcaie cu propolis si crema pentru calcaie cu ulei esential de menta au sosit in cel mai bun moment,chiar numai aveam nici o crema pentru calcaie si deja aratau groaznic,extrem de uscate.Inca de la prima aplicare mi-a placut efectul ,calcaiele mele aratau mult mai bine numai erau uscate,bine au ramas micile crapaturi ,de care nu scap asa repede.
Dupa toate aceste zile in care am folosit cremele prin alternanta,dimineata cu propolis,seara cu menta si invers,am observat ca arata mult mai bine,sunt mai hidratate,nu s-au vindecat ca prin minune insa arata destul de bine.Si miros foarte bine,sunt 100% naturale.O recomand celor care au calcaiele uscate si crapate,cu pielea ingrosata , deoarece este foarte hidratanta datorita uleiul de masline si untul de shea din compozitie.



asa arata crema cu propolis


si crema cu menta

Iata ce spun cei de la Complex Apicol Veceslav Harnaj despre aceste 2 creme:

"Apidermaliv pentru calcaie cu ulei de masline unt de shea si propolis este o crema reparatoare pentru pielea calcaielor. Combinatia de 95% ingrediente de originie naturala precum: uleiul de masline, ceara naturala de albine si propolis, cunoscute pentru proprietatile lor, sunt ingrediente ce inmoaie si catifeleaza pielea ingrosata a calcaielor. Starea pielii calcaielor este imbunatatita in timp ce propolisul vindeca si cicatrizeaza pielea ranita a calcaielor. "

"Apidermaliv crema pentru calcaie cu ulei de masline, unt de shea si ulei esential de menta este o crema de ingrijire pentru pielea calcaielor. Combinatia de 95% ingrediente de origine naturala precum: uleiul de masline, ceara naturala de albine si untul de shea cunoscute pentru proprietatile lor sunt ingrediente ce catifeleaza pielea ingrosata a calcaielor in ttimp ce uleiul esential de menta ajuta la stimularea circulatiei sangelui avand in acelasi timp actiune antiseptica si dezinfectanta."





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu