sâmbătă, 18 februarie 2012

Review gel pt curatarea fetei Himalaya Herbals

Il folosesc de vreo 2 luni,l-am achizitionat acum vreo 4 dar am asteptat sa se termine cel de la Farmec.
Ce spune producatorul:
"Spre deosebire de sapunuri ,Gelul de curatare a fetei Neem nu lasa pielea uscata si senzatia de piele intinsa.Neem-ul este cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene,distruge bacteria cauzatoare de probleme.Combinat cu sofran din India ,controleaza aparitia cosurilor si a acneei"






Eu spun:
Este un gel care m-a incantat,are o consistenta gelatinoasa,si seamana putin cu consistenta unei creme hidratante,are un miros proaspat.Curata chiar bine,nu irita ochii.
Pielea este curata si luminoasa dupa ce il folosesc si am observat ca nu o usuca spre bucuria mea,eu avand pielea uscata in sezonul rece si asa cum zice si producatorul nu lasa senzatia de piele intinsa.Indeparteaza excesul de sebum,eu nu am o mare problema cu cosurile ,insa mai apar din cand in cand cateva si de aceea am ales acest gel pentru a impiedica acest lucru,nu pot spune ca numai apare chiar nici unul ,insa din 7-8 ,imi apar doar 2-3,eu zic ca e bine,chiar daca mi-as dori sa nu mai apara nici unul,din pacate am tenul mixt,adica in unele zone e gras.iar in unele uscat.
Eu ma declar multumita de acest gel,mi se potriveste.

Ingrediente:Neem 50 mg,Turmeric 5 mg
Aqua,Sodium lauterh sulphate,Propylene glycol,Acrylates,triehanolamine,fragrance,methyl paraben,propyl paraben,sodium EDTA.

Trebuie sa mentionez ca unele ingrediente nu suna bine deloc ,ar fi mai bine daca nu ar exista parabenii si sodium EDTA,care nu sunt benefice pielii,chiar daca mie acest produs nu-mi usuca pielea ,ma mira acest lucru avand in componenta sodium EDTA.Tare m-as bucura daca pentru cosmetice s-ar folosi numai ingrediente naturale.

Este produs in India
Testat dermatologicHipoalergic.Doar pentru uz extern.

Voi l-ati incercat?Ce parere aveti?


5 comentarii:

  1. Nu l-am incercat, insa se afla pe wishlist-ul meu. Ma bucur ca iti prieste, eram sigura ca este bun. Multumesc pt review! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu imi doresc sa mi-l cumpar cand il voi termina pe cel de la Avon pe care il am acum

    RăspundețiȘtergere
  3. Astazi l-am luat din raft, chiar imi trebuia un gel de curatare urgent. Am citit ingredientele si l-am lasat jos. Parfum, alcool,methyl paraben,propyl paraben deja e prea mult :(. O sa ii incerc eticheta si celui de la neutrogena cu grefa. Poate am noroc. Pupici

    RăspundețiȘtergere