vineri, 4 mai 2012

Giveaway Aniversar

Pe 26 mai blogul implineste 3 anisori si m-am gandit sa va fac o surpriza.In colaborare cu  Simona de la  SpaRustica,careia ii multumesc pentru amabilitate,va daruim crema "Dor de apa" ca premiu.


"Pielea ta vrea apă ! Cantitatea mică de sebum protector şi capacitatea redusă de regenerare predispun tenul uscat la deshidratare şi riduri. Apar mai întâi în jurul ochilor şi gurii, le numeri zilnic, le măsori şi nu toate sunt expresive…
La SpaRustica, am pregătit trusa de prim ajutor a tenului tau: uleiuri vegetale ideale pentru repararea barierei de protecţie a pielii, antioxidanţi naturali şi lecitină din avocado, utilă în fixarea apei în piele. Compuşii fenolici din plante au rol în susţinerea fibrelor de colagen şi elastină, iar pantenolul este un bun agent hidratant şi antiinflamator."

Reguli:
1.Sa ma urmariti prin Noul GFC
2.Sa dati like paginilor SpaRustica si Unique
3.Sa dati share pe fb la aceasta postare
4.Sa raspundeti in cateva cuvinte la intrebarea Simtiti nevoia sa folositi si in sezonul cald o crema pentru ten uscat?
Extragerea o voi face cu random.org!Bafta!




8 comentarii:

  1. multumim andrea pentru ca te gandesti la noi si iti uram un la multi ani -pagina blogului tau sa depasesasca limita de cititorii.

    RăspundețiȘtergere
  2. La cat mai multi anisori blogului! Pupici :* :*

    RăspundețiȘtergere
  3. iti urez la multi ani si multumim ca te gandesti la noi

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc din suflet fetele !cateodata simt ca as posta degeaba si imi vine sa renunt dar pana la urma imi doresc sa continui,fiindca nu imi place sa ma dau batuta:)

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani blogului! Te pupam!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani, si multumim pentru premiu !

    RăspundețiȘtergere
  7. GFC:Claudia Lungu
    fb:Ingrid mayra
    Simt nevoia sa folosesc si in sezonul cald o crema pentru ten uscat,deoarece caldura imi transpira si imi inroseste fata.

    RăspundețiȘtergere