joi, 3 mai 2012

Review Keratina Lichida Anian

Am tot amanat acest review fiindca am asteptat sa vad rezultate concludente care dupa o luna nu s-au vazut si nu vroiam sa zic ca nu e buna ,am vreo trei luni de cand o folosesc si acum pot spune care sunt rezultatele si efectele keratinei lichide.

Ce spune producatorul:
"ANIAN Keratina Lichida contine ingrediente identice cu cele din structura parului,care actioneaza cu intensitate cu atat mai mare cu cat parul este mai deteriorat.Actionea Keratinei Lichide revitalizeaza stralucirea matasoasa,naturala a parului,revigorandu-l si dandu-i volum,astfel incat sa arate radios si sanatos.

Instructiune de folosire: Uscaţi părul cu prosopul după ce a fost spălat şi dat cu balsam. Aplicaţi ANIAN Keratină Lichidă, apoi masaţi uşor şi pieptănaţi.

IMPORTANT: Uscaţi uşor cu uscătorul de păr căldura fiind necesară pentru fixarea ingredientelor active pe păr. Coafaţi ca de obicei.

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.





Ce spun eu:Keratina este de culoare galbena,are un ambalaj practic cu pulverizator,astfel aplici o cantitate egala de produs si nu il irosesti ,acum am vazut ca au facut un altfel de pulverizator si mai interesant.Mirosul este unul delicat,dulce,parca zici ca e sampanie:) cand il agiti face si spuma ,deci e perfecta comparatia,este un rasfat al parului,asa cum sampania este rasfatul papilelor gustative:)
Este foarte important sa o folositi asa cum scrie in instructiuni ,fiindca in caz contrar va veti trezi cu parul imbacsit si lipicios.Parul nu trebuie sa fie nici prea ud ,nici uscat cand o aplicati si uscatorul de par este esential,Eu de mult timp numai foloseam uscatorul de par chiar daca am parul lung,il uscam natural insa de cand folosesc keratina lichida e musai,Si neaparat trebuie sa folositi si balsam ,daca nu vreti sa aveti extra volum,eu cel putin am volum de la mama natura si nu stiu cum sa scap de el ,asa ca nu am nevoie de ajutor .
Cum spuneam mai sus efectele la mine nu s-au vazut imediat ,insa in cele din urma am observat ca firul de par s-a mai ingrosat,in privinta caderii parului nu am observat o schimbare,mie imi cade foarte mult si chiar nu am vazut o diminuare.In schimb am observat o stralucire naturala,si o rezistenta mai mare la rupere,avand in vedere ca firele de par inainte erau mai subtiri aveau tendinta sa se rupa mai repede.Sunt multumita de efectele keratinei,nu face minuni insa lasa parul mai radios si sanatos,chiar daca mie nu mi-a diminuat caderea parului are un plus.

Ingrediente:aqua,alcohol denat,polyquaternium-6,polyquaternium-2,cocodimonium hydroxyproyl hydrolyzed keratin,hydrolized silk,polysorbate-80,benzophenone-4,lactic acid,imidazolidinyl urea,parfum,c.i 19140,c.i 14720
Cantitate:250 ml
Fabricat in :Spania
Daca va tenteaza o gasiti pe:http://www.triodeluxe.ro/
pret:36 lei

  • produsul a fost primit spre testare insa acest lucru nu mi-a influentat parerea


5 comentarii:

  1. incearca produsele de la Oyster ...eu sunt foarte multumita:)

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine ca ai scris despre asta...de mult caut un reviwe sincer a cuiva care a folosit cel putin o luna produsul.dupa ce dai comanda iti vine repede?
    de la anyan ai incercat doar keratina sau ai mai incercat si altceva??
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Am citi pareri destul de bune despre acest produs si ma bate gandul sa il incerc si eu.Macar pentru aspect si pentru ingrosarea firului de par!

    RăspundețiȘtergere
  4. sihera,scz de intarziere,mie mi-a venit destul de repede ,produsul mi-a fost trimis spre testare,am mai incercat laptele de corp cu rodie si goji caruia i-am facut review http://andreeabacau.blogspot.com/2012/03/review-lapte-de-corp-anian-cu-extracte.html

    RăspundețiȘtergere