luni, 14 mai 2012

Review Pore Strips Montagne Jeunnesse

Astazi imi spun parerea despre un produs pentru nasuc:),care promite sa indeparteze punctele negre si excesul de sebum -Pore Strips Montagne Jeunnesse.

                                           

Ce spune producatorul:
Carbunele natural din lemn de esenta tare are calitati excelente in a elimina excesul de sebum si punctele negre,lasand porii din jurul nasului curati si mai putin vizibili,in timp ce cenusa vulcanica ajuta la indepartarea celulelor moarte.

Intructiuni de folosire:
1.Spala-ti fata si lasa zona nasului umeda
2.Dezlipeste plasturele de pe banda si umezeste partea lui neteda
3.Aplica partea umeda a plasturelui pe nas si preseaza
4.Lasa plasturele sa se usuce timp de 15-20 minute si apoi indeparteaza-l de la margini spre centru

Atentie!Folositi plasturele imediat ce s-a uscat si trageti.Daca este dificil de desprins,inmuiati cu apa si trageti usor.Nu-l folositi pentru alte parti ale fetei sau corpului in afara de cele indicate si nu folositi plasturii mai mult de 3 ori pe saptamana.Nu-l folositi pe piele uscata,sensibila sau iritata.






Parerea mea:
 Plicul verde dupa cum vedeti cuprinde 3 plasturi de unica folosinta.Trebuie sa aveti nasul umed atunci cand ii aplicati pentru ca ingredientele din plasture sa actioneze in profunzime si sa nu va usuce pielea.Plasturele contine carbune natural din lemn,care are un miros foarte puternic,la aplicare aproape mi-a taiat respiratia,dar m-am obisnuit ,insa nu l-am putut tine mai mult de 10 minute,mirosul e prea puternic pentru mine.In timpul cat am stat cu el am simtit niste piscaturi si un fel de racoare .L-am deslipit usor din capat spre centru,pe nas mi-a ramas putin carbune care l-am indepartat cu apa,poate daca il tineam cat trebuia numai ramanea insa eu nu  am mai rezistat.Efectele mi-au placut ,a indepartat excesul de sebum si punctele negre s-au diminuat ,insa porii erau la fel de vizibili ca intotdeauna.In concluzie este un produs bun pentru indepartarea punctelor negre,insa mirosul este o problema pentru mine,dar ma bucur ca face ceea ce promite.







Ingrediente:
vp/va copolymer,aqua,silica,ci 77891(titanium dioxide),carbon,polysilicone-11,polysorbate 60,lavander oil,sorbitan sesquioleate,dipotassium glycyrrhizate,ci 77499(iron oxides)




4 comentarii:

  1. Am folosit si au acesti plasturi... sunt bunicei... dar si mie imi ramane urma de carbune chiar daca il tin cat trebuie...dar se spala cu apa calduta.

    RăspundețiȘtergere
  2. aa deci tot ramane ,bine ca se duce cu apa:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Super! Trebuie sa-l incerc si eu ca sa scap de "monstruletii" de pe nasuc :)

    RăspundețiȘtergere