duminică, 21 octombrie 2012

Raceala vs Eu

Cand vine toamna mereu se tine scai de mine si nesuferita raceala,eu am mereu probleme cu amigdalele se umfla si ma dor,si de aceea mereu cand e frig trebuie sa port esarfa,alfel amigdalele mele arata ca niste mere:(.Mie personal nu imi place sa iau pastile,ma feresc de antibiotice si alte minuni ca de altceva...asa ca am cautat alternative naturale,si sunt destul de multe,intradevar efectul este intarziat insa eu prefer sa consum ceva sanatos decat sa inghit "tone" de pastile,doar in cazuri rare iau .
In primul rand incerc sa previn raceala,insa toamna oricat as preveni tot nu scap de ea,consum multe ceaiuri,legume,fructe,miere cu catina,polen,macese,rodii,laptisor de matca,peste,tinctura de propolis s.a tot ce contine multe vitamine si minerale care intaresc sistemul imunitar,bine recunosc ca mai iau si suplimente fiindca din pacate nu am timp sa mananc atatea produse intr-o zi pentru a-mi asigura aportul necesar.
Daca m-am pricopsit cu raceala,asta e ,trag aer in piept atat cat pot:) fiindca nu prea ma ajuta nasul si incep sa beau mult ceai cu lamaie,imi fac aprovizionarea cu fructele preferate portocale,grefe,rodii,sharon s.a,mananc supa de pui de tara,amestec miere cu laptisor de matca si catina si iau cate o lingurita de 3 ori pe zi ,mananc mult usturoi si ceapa si ma inchid in camera :)),fac inhalatie cu ceai de muselet si menta,mai iau si un supliment cu echinacea  vitamina C si zinc (in magazinul Magazinul Daciccool gasiti suplimentul la un pret bun),si incerc sa nu ma stresez,fiindca si stresul slabeste sistemul imunitar si astfel suntem mai vulnerabili la raceli ,gripe etc.


Hof.Imun - Hofigal

PS Magazinul Daciccool ofera pentru comenzile de peste 100 lei transportul este gratuit, indiferent daca doriti sa primiti produsele prin posta, la oficiul postal de care apartineti, sau prin curier, la domiciliu. Toate promotiile se cumuleaza.

Magazinul DACIC COOL

2 comentarii:

  1. Daca e vorba de raceala, nu mai zic nimic :) Eu sunt racita mai mereu :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu incerc pe cat posibil sa ma tratez natural dar mai intai sa previn...apelez la medicamente doar cand situatia e dificila:))

    RăspundețiȘtergere