duminică, 16 decembrie 2012

Povestea Reginei Bio

A fost odata o mare imparatie ,intr-un tinut indepartat unde nu a calcat niciodata un picior de om.Natura era feerica,milioane de flori parfumate ,se rasfatau falnice la soare,iarba era verde de bucurie,cascadele cantau in cintea frumusetii ei,Regina imparatiei Bio,cea mai frumoasa si puternica albina.Avea multe rivale care vroiau sa-i ia locul si puneau la cale zilnic planuri malefice care sa o distruga,dar fara nici un rezultat .Regina era indestructibila,deoarece ea se bucura de sprijinul naturii, se hranea cu cele mai minunate si sanatoase bucate,care ii dadeau energie ,frumusete si putere.
Slujitorii de la castel albinele lucratoare ,erau foarte harnice,toata ziulica trebaluiau,reparau castelul,aeriseau toate camerele batand din aripoarele lor delicate,hraneau copilasii,plecau zumzaind printre flori pentru a culege ingredientele pentru preparatul minune "Mierea" ,apoi  munceau din greu la prepararea acestuia.Intrarea in castel era bine pazita de intrusi,oricine indraznea sa se apropie era capturat in propolis si conservat.
Regina Bio avea multi admiratori ,ei se numeau Printi Trantori fiindca nu faceau altceva decat sa astepte sa fie alesi de regina,luptandu-se intre ei.Iar ea cand venea primavara iesea din castel ,zbura cat mai sus si alegea cel mai rafinat din Printii Trantori ,isi implineau dragostea ,iar apoi depunea ouale din care ieseau copilasii,care erau hraniti de albinele lucratoare.Printul Trantor avea o soarta tragica ,era omorat de catre slujitorii castelului si din pacate el nu se putea apara fiindca nu  avea sabie otravita la fel ca albinele lucratoare.
Odata cu aparitia copilasilor albinele lucratoare dansau in zbor de bucurie,deasupra florilor gingase.

Intr-o zi un mare print pe nume Apimond a auzit de frumoasa regina si s-a hotarat sa o viziteze pentru a o convinge sa-i ofere toate dragostea ei dulce ,mierea.Dar pentru a nu fi omorat de slujitorii castelului s-a hotarat sa ia cu el ingredientul lui preferat si a pornit la drum.
Odata ajuns in fata castelului Reginei  Bio s-a trezit asaltat de paznici ,dar el i-a rugat sa-l lase sa discute cu Regina fiindca are sa-i dea ceva special pe care sigur o sa-l adore.Regina a venit ea insasi auzit zarva de la poarta castelului si l-a lasat pe printul Apimond sa intre.Atunci el i-a multumit si i-a spus ca i-a adus un ingredient special care merge de minune cu mierea din imparatia sa.Regina a poruncit slujitorilor sa-i aduca putina miere si sa i-o dea lui Apimond,iar aceasta a amestecat mierea cu ingredientul sau special si anume pastaia de vanilie si i-a dat sa guste reginei.

Regina a fost incantata de gustul aromat si delicat al mierii cu pastai de vanilie si i-a  oferit  si ea o  miere speciala cea de zmeura .De asemenea a acceptat  propunerea printului Apimod de a imparti miere pentru totdeauna pentru a se bucura si cei din imparatia lui Apimond de gustul si beneficiile ei.S-au hotarat sa-si uneasca imparatiile si sa traiasca fericiti in dulcea lor lume pentru totdeauna.


Ii multumesc printului Apimond ca mi-a trimis cele doua sortimente magice de miere ,sunt absolut delicioase,iar cea cu pastai de vanilie e preferata mea,are o aroma deosebita care merita incercata.



27 de comentarii:

  1. As fi tare curioasa sa incerc mierea cu aroma de zmeura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat niciodata aceasta miere,dar dupa cum arata cred ca e super (dulce) :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mierea este cel mai bun aliment care ar trebui consumat de toata lumea. Povestea este very very nice :)

    RăspundețiȘtergere
  4. cred ca este foarte buna aceasta miere

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar nu am mai citit de mult o poveste cu regine si cu printi.Mi-a placut felul cum ai adaptat-o,iar ideea mi se pare originala.Ne-ai convins cum ca merita incercata aceasta miere.

    RăspundețiȘtergere
  6. tare mult mi-ar placea sa o incerc

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar acum ma voi duce sa mananc putina miere :p

    RăspundețiȘtergere
  8. mi sa facut pofta de miere super articolul tau

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumoasa poveste,mi-a placut,as dori sa incerc aceasta minunata miere

    RăspundețiȘtergere
  10. minunata povestea,chiar mi-as dori sa incerc mierea cu aroma de zmeura,mai ales ca zmeura este fructul meu preferat.

    RăspundețiȘtergere
  11. cand vad miere, papilele mele saliveaza si tare mult as vrea sa am si eu parte de experienta de care ai avut tu.
    Povestea este minunata.
    Miere cu aroma de zmeura ar fi pt o premiera.

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte tare povestea, acum m-ai facut tare curioasa cu privire la produsele Apimond! In primul rand sunt inovative!

    RăspundețiȘtergere
  13. in concluzie folositi produse naturale fara "e-uri" pt a va apara de inamici :)):D
    Frumoasa si dulce povestea:X

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte frumoasa povestea...Mi-ar placea sa incerc mierea cu gust de zmeura...Cred ca are un gust..yamy yam:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte faina povestea - voi incerca mierea cu gust de zmeura - suna senzational

    RăspundețiȘtergere
  16. Imi place mult mierea, dar imi place si zmeura...Chiar as fii curioasa cum e mierea din zmeura...O nebunie, cred :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Mierea este preferata mea.O mananc cu paine prajita.yumyy

    RăspundețiȘtergere
  18. FRUMOASA POVESTEA MIERA CU ZMEURA ESTE O NOUTATE

    RăspundețiȘtergere