vineri, 21 decembrie 2012

Surprize magice scoase din Traistuta Fermecata a copilariei

Amintindu-mi de copilarie,ma cuprinde nostalgia si tristetea ,perioada aceasta a sarbatorilor de iarna imi rascoleste amintiri frumoase si simt o oarecare tristete fiindca nu le mai pot trai si in prezent.
Mi-e tare dor de bunici,fiindca am petrecut o mare parte a copilariei cu ei si a fost frumos.Sarbatorile aveau o magie aparte,simteam "fluturi in stomac" ,nu stiu cum sa explic dar parca eram invaluita de o pace divina,poate ,fiindca aveam sufletul pur,nu incarcat de griji si nemultumiri ca in prezent.
Cand eram copil fiecare fulg de nea era o surpriza,fiecare prajitura adusa de bunicul de la biserica,fiecare nou colind invatat ,stand in bratele lui,fiecare masa servita alaturi de ei,fiindca eu mancam de doua ori,bunicul manca intotdeauna ultimul , eu mancam intai cu bunica si apoi cand terminam, se apuca bunicul de mancat si eu ma asezam in bratele lui si mancam din nou.O mare surpriza a fost cand mi-a dat bunicul prima mea sanie,facuta chiar de el,eram asa fericita,imediat m-am imbracat si am pornit in varful dealului si am facut zeci de ture pana seara tarziu,chiar mi-e dor de o asemenea distractie chiar daca acum nu iubesc prea mult  iarna.
Asteptam cu nerabdare o zi de sarbatoare fiindca de fiecare data bunica imi facea surpriza de a pleca in "excursie" pe la diverse cunostinte,imi placea la nebunie sa ma plimb si sa merg in vizita,stiind ca o sa mananc bunatati si o sa cunosc locuri noi .
Cum sa nu-mi placa surprizele ,daca am avut parte de multe in perioada copilariei?!Nu numai ca imi plac,ci le adooor!!!E frumos sa primesti cadouri ,mai ales atunci cand nu te astepti,cred ca elementul surpriza face cadoul mult mai interesant si dorit.Imi plac surprizele de suflet nu neaparat materiale,fiindca lucrurile materiale se useaza ,insa un gest facut cu dragoste ramane in suflet pentru totdeauna.
Mi-e dor de acele vremuri si imi pare rau ca bunicii numai sunt alaturi de mine pentru a le retrai,macar o particita din ele...
Zilele acestea Dacic Cool,mi-a trimis un cadou surpriza ce mi-a adus aminte de copilarie,fiindca seamana cu gentuta mea unde imi puneam cadourile primite de la bunica, are aceeasi culoare: Traistuta Fermecata Dacic Cool,o traistuta satinata cu produse romanesti  si frumoasa ca in povesti .Eram curioasa ce contine si am ramas placut impresionata.Unele produse le mai am si sunt multumita de ele,unele le-am mai incercat,dar este si un produs pe care nu l-am incercat si ma bucur ca am ocazia.


Si acum ca v-am spus povestea toata 
Sa va arat si traistuta fermecata...
Cu produse  naturale romanesti
De la Mos Dacic Cool indata o primesti!


Foaie verde si-o chitara cinci produse romanesti sa apara!Hocus pocus!



Si iata-le!
1.Gelul pentru intretinere corporala Supliform  despre care am scris AICI
2.Gelul contur pentru ochi despre care o sa va povestesc in curand fiindca il aveam,de acesta se va bucura mama
3.Crema de maini Alexandra-nu am mai incercat-o pana acum,dar este perfecta fiindca mainile mele sufera de la atata frig
4.Un supliment cu ulei de peste,foarte util ,am mai luat si efectele sunt benefice
5.Un supliment cu ulei de catina,care nu lipseste din rutina mea zilnica

Voua va plac cadourile surpriza?Va tenteaza Traistuta Fermecata?



13 comentarii:

  1. Frumoasa poveste, rupta parca din carticelele cu povesti pentru copii, impresionant! Despre surprize...oricui ii plac, rar gasesc persoane care sa le ofere cu drag...din pacate! Sa le folosesti cu multa placere! Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. O poveste pe care toti am trait-o si dupa atatia ani suspinam dupa dragostea bunicilor eh ani trec ,dar sa revenim la taristuta cine nu si-ar dori este forte simpatica si in acelasi timp utila.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut-o si eu pe site si ma intrebam de contine - suna bine, pe mine m-ar tenta uleiul de catina (lipseste deocamdata din 'arsenalul' meu de iarna) si gelul contur pentru ochi, crema pe care o aveam pentru aceasta zona mi-a expirat :(
    Sa le foloseti pe toate cu placere!
    Sarbatori fericite si pline de lumina si bucurie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!Sarbatori fericite!eu foloseam miere sau laptisor de matca pur pe post de gel pentru ochi si efectul e super:)

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu placere.gelu-contur ochi il am si eu imi place cum miroase il folosesc de putin timp si gelu pt.intretinere de mult imi place.frumoasa poveste amintiri si iar amintiri as vrea sa mai fiu si eu copil.
    sarbatori fericite alaturi de cei dragi pupici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cui nu-i plac surprizele? Citind postarea ta mi-am adus aminte de primele craciunuri petrecute la bunicii mei, cand venea chiar mos craciun sa imi aduca cadourile si intotdeauna reusea sa imi aduc exact ce imi doream.
    Produsele din Taistuta arata foarte bine, sa le folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte frumoasa povestea,imi plac foarte mult aceste produse

    RăspundețiȘtergere