vineri, 25 ianuarie 2013

Fii fashion cu bani putini -She Inside

Am devenit oarecum dependenta de cumparaturile online,daca la inceput eram sceptica acum a inceput sa-mi placa,bine nu abuzez ,insa daca gasesti magazinul perfect nu te mai poti opri din cumparat:)
Am comandat recent de pe Sheinside.com si astept cu nerabdare sa imi vina hainutele. Sheinside.com este un magazin online specializat in haine pentru femei,ce livreaza oriunde in lume fara taxe de transport,astfel oricine poate sa fie in pas cu moda de la Londra,Paris,Tokyo, Shanghai și New York.Ceea ce imi place la acest magazin este faptul ca ,gasesc mii de pareri pozitive despre produse si imagini  de la cliente, imbracate cu hainutele cumparate,asa pot sa-mi conturez o idee mult mai clara a produsului ,si cu siguranta ma determina mai usor sa-l cumpar fara sa-mi fie teama ca nu mi se potriveste.Gasiti exemple de tinute si poze reale ale produselor in categoria Lookbook.
Iata ce mi-am comandat eu si astept cu nerabdare sa ajunga:




Slim Cat Cartoon Images Red Sweater

Si mai am in wishlist o gramada de hainute :

sweaters & pants



dresses & suits

coats&jackets

t-shirts&skirts


jewelry


14 comentarii:

  1. Cat de superbe sunt, mai ales paltonasele! :X:X:X Sa ne spui si noua la ce posta ajung vamala sau cea de care apartii! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine ajunge la posta vamala din apropiere spre exemplu eu apartin de posta 8 dar coletele externe vin la 9,oricum scrie pe aviz cand soseste nr postei si programul,fiindca au un program mai special nu zilnic

      Ștergere
    2. Aha, eu ma feresc de posta vamala pentru ca cea mai apropiata, din pacate, e la aproximativ 100 km de mine!

      Ștergere
    3. ooo ,chiar e departe ,te inteleg

      Ștergere
  2. adica platesti doar ce ai comandat?fara tranport?

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragutze,imi plac rochitele,mai ales cele cu dantela neagra.Abia astept sa ne spui cand ti-a ajuns coletul si daca esti multumita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase toate hainutele!Si foarte tare chestia ca nu trebuie sa platesti transportul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoasa rochia comandata de tine, sper sa arate si in realitate ca in prezentare.

    RăspundețiȘtergere