sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Review Pretty Swan Eau de toilette by Oriflame

Hello,astazi vreau sa va povestec despre parfumul Pretty Swan de la Oriflame,de cand am intrat in posesia lui l-am folosit destul de des ,nu zilnic insa de 4 zile din 7 sigur m-am rasfatat cu mireasma sa dulce-orientala.
Aromele din compozitie sunt piperul roz care este un piper mai soft nu atat de picant  si il simt ca nota de varf,de indata ce deschid capacul se simte aroma sa  usor picanta.Delicata si aromata piersica este al doilea ingredient ce ma incanta, deoarece confera acea dulceata parfumului.Eu de obicei prefer parfumurile dulci si acesta m-a cucerit ,nu este exagerat de dulce ,deci poate fi tolerat si de persoanele care prefera parfumurile fresh dar acum depinde de gusturi.
Imi place si design-ul sticlei,gulerasul  de la baza pulverizatorului confera o nota chic,eleganta.Acest parfum ma duce cu gandul la primavara,la ciripitul pasarelelor ,la mireasma copacilor infloriti,abia astept sa vina primavara.
Pe pielea mea persista destul de mult cam 4-5 ore ,de obicei parfumurile la mine persista,poate sa fie unul si la 10 lei.Insa aceasta este parerea mea personala,parfumul se comporta diferit,atat ca persistenta cat si ca miros in functie de ph-ul pielii si mirosul natural al fiecaruia.
In general apa de toaleta persista cam 4 ore si contine intre  4-10% ulei de parfum dizolvat in alcool si apa.
Cantitatea este de 50 ml si in mod normal costa 75 lei dar acum am vazut ca e redus la 44.99.


Eu ma bucur ca am intrat in posesia lui ,ma declar multumita si fericita,fiindca sunt  o mare colectionara de parfumuri :) 

4 comentarii:

  1. Pretty Swan , desi e apa de toaleta persista ca si apa de parfum...am cumparat o data si am fost foarte multumita de el .Cred ca sunt un din persoanele care am incercat aproape toate parfumurile de la Oriflame .
    Mania mea: parfumurile !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am mirosit aest parfum , eu prefer parfumurile fresh , deci o sa-l miros :)

    RăspundețiȘtergere
  3. n-am incercta acest parfum dar cred ca miroase bine....draguta sticluta :)

    RăspundețiȘtergere