luni, 11 februarie 2013

Review Gel contur ochi HOFIGAL

Dupa cum stiti am primit acest gel de la Dacic Cool si nu ma asteptam sa imi placa atat de mult.

Ce promite:
Catifeleaza si netezeste pielea,impiedica formarea ridurilor,atenueaza cearcanele,Se recomanda pentru ochi obositi si sensibili.






Ingrediente:aqua,glycerin,echinacea purpurea,carbomer,triethanolamine,propylene glycol,hippophae rhamnoides,olea europea,citrus amara,methylchloroisothiazolinone,alcohol,ubiquinone(Coenzima Q10)

Cantitatea e destul de generoasa pentru un gel contur  ochi 30 ml,dar si eu recunosc ca sunt destul de generoasa cand il aplic nu ma limitez la putin.Textura e lejera,usor lipicioasa insa cand intra in piele nu se mai simte.Mirosul e specific cosmeticelor Hofigal,a plante ,un miros proaspat ce dispare imediat ce gelul a intrat in piele.

L-am folosit aproape zilnic ,dimineata si seara si sunt multumita de efecte,pielea ramane catifelata, mai neteda si mai luminoasa.In privinta ridurilor nu as putea sa ma pronunt fiindca momentan nu ma confrunt cu ele .Cearcanele parca numai sunt atat de intense ,insa la acest capitol stiu ca nu ma poate ajuta nici un gel prea mult fiindca le am din nastere:(.
Cu siguranta il voi recumpara ,mai ales ca nu este deloc scump ,in jur de 7-8 lei.

7 comentarii:

  1. si eu sunt extrem de multumita de el si cu siguranta il voi mai cumpara

    RăspundețiȘtergere
  2. Vad numai pareri bune despre acest gel si nu inteleg de ce la mine n-a functionat. L-am cumparat impreuna cu un balsam de par si nu m-au impresionat deloc:( Mie acest gel mai rau imi accentua cearcanele si ramanea putin lipicios, sa nu mai spun ca l-am cumparat in noiembrie si pe ambalaj scria ca in ianuarie 2013 expira...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in privinta termenului am observat ca e scurt ,depinde de ten psp ,la aplicare e lipicios dar dupa ce intra in piele eu numai am treaba,am incercat si alte geluri si de la unele ma ustura pielea, cred ca aveau prea mult alcool,iarc cu acesta nu am intampinat aceasta problema chiar daca alcoolul se afla in lista de ingrediente

      Ștergere
  3. sunshine - poate l-ai aplicat in strat prea gros. intr-adevar, daca termenul este de doar cateva luni trebuie folosit zilnic pt a-l termina, mai ales ca suprafata pielii din jurul ochilor nu e atat de mare. si eu vad pareri bune si ma gandeam sa-l incerc, mai ales ca nu e scump. ce ma interesa pe mine - este mai bun ca si crema de zi sau de noapte pt zona ochilor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu zic ca mai bine functioneaza noaptea cel putin la mine, acum depinde de tenul fiecaruia si de nevoile sale

      Ștergere
  4. Buna.si eu il folosesc si-mi place mult mai ales mirosu:))) intradevar cand dai mai mult este lipicios mi s-a intamplat la inceput cand am apasat a iesit mai mult fara sa vreau si dupa un bob e suficient.o zi buna.pop.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ar fi de folos si mie un asemenea gel. Am niste cearcane! :(

    RăspundețiȘtergere