sâmbătă, 23 martie 2013

Autodicteu


Alba sau crem? Hmm, nu stiu. Cea alba s-ar potrivi foarte bine cu mai multe piese, dar si cea crem. Bine, oricum o acopar, nici nu conteaza in fond. Dar totusi conteaza. Conteaza foarte mult pentru ca, desi e acoperita, stiu eu nuanta. Deci, deci, deci…ce sa aleg? Care o fi mai frumoasa, totusi? Ia ca ma mai uit pe aici si vad pe urma ce hotarasc. Asta nu-mi place, e urata. Asta e prea mare, n-o sa se potriveasca bine cu patul meu. Asta e ok, arata si-asta bine, vad ca e si scumpa, tre sa fie buna.. Asta nu. Asta ar merge. In fine, oricum aleg din alea doua, dar pe care? Nu, degeaba ma plimb, nu ajuta cu nimic. Mai bine ma intorc, ia sa vedem, ia sa vedem, ia sa vedem. Deeeeeci…alba sau crem? Am zis ca ar merge amandoua, una se potriveste cu sifonierul, dar si cealalta cu noptiera si cu patul. Off, nu pot sa cred cat de greu e sa iei decizii din astea. De ce trebuia eu sa-mi schimb salteaua tocmai acuma? De ce, de ce, de ce, de ce? Aoleu, si azi trebuia sa ies la cafea cu Irina. Pfoai! N-ajung. Trebuie s-o sun sa-i zic. Dar o sun mai incolo. Alba sau crem? Sau s-o sun acum, poate ma ajuta si ea.. Nu, mai bine nu, ca ea oricum are gusturi proaste. Alba sa fie! Da’ si asta crem arata biiiine! Oare exista si saltele negre? N-am vazut niciodata, de ce n-or face si asa? Majoritatea-s albe, cateva crem, ca asta, si cam atat. Negre, ciuciu. Da, imi iau crem pana la urma, ca e deosebita, alb am tot avut, ce sa mai, asta ramane, gata. Da’ uite, buna intrebare: de ce n-or exista saltele negre? E tare ciudat! Ramane crem.”
Acesta este un exemplu de cum gandeste o femeie cand trebuie sa isi cumpere o saltea. Nu conta daca erau modele de saltele previ, saltele relaxa sau saltele memory, conta culoarea. Nu conta daca aveau sau nu aveau anumite calitati, conta culoarea. Nu conta nimic, conta culoarea.

3 comentarii:

  1. Andreea, nu conteaza foarte mult culoarea :) salteaua sta mereu acoperita :) Indiferent de culoare, prefer saltele ortopedice. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) da si eu tot saltelele ortopedice ,pup

    RăspundețiȘtergere
  3. sincera sa fiu nu ma intereseaza culoarea,sa fie salteaua buna ca si asa ii pun husa :) saltelele ortopedice sunt cele mai bune ;-*

    RăspundețiȘtergere