luni, 18 martie 2013

Comanda Sheinside-Geaca + rochie

Hello,azi va arat a doua comanda de pe Sheinside.com , a durat in jur de 5 saptamani sa ajunga ,la posta locala si are un mare plus acest site pentru ca ma scuteste de "amabilitatea" vamesilor de la posta vamala.

Mi-am comandat o geaca si o rochie ,care mai mult mie imi vine ca bluza si nu arata asa de bine ca in poza de pe site , rosul nu este atat de intens dar materialul e ok,bumbac .







Geaca imi place ,e marimea L dar se potriveste unui M eu am analizat bine cati cm are fiecare marime ca sa nu imi iau un M care de fapt e un S.Rochia sau bluzita pentru mine, merge cu o pereche de colanti.

Pret geaca:49.60 $
Pret rochie: 28.80 $
Transport gratuit

Le gasiti aici si aici.


11 comentarii:

  1. imi plac. sunt tare dragute.. si vin bine combinate.. :D
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Super sa le porti cu placere /geaca pare dintr-un material ieftin .urmatoare comanda ma gandeam si eu la una.dar vazand-o pe a ta chiar nu stiu ce sa mai zic
    oricum dragute

    RăspundețiȘtergere
  3. merci:) mie mi se pare ok la exterior e din piele de miel ,nu sunt experta insa nu se zgarie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aa atunci e faina,mi sa parut ceva gen musama de aia ieftina la 20lei de la noi

      Ștergere
    2. din fericire nu e din musama :)

      Ștergere
  4. Buna, geaca ta este din piele? am vazut pe site ca se specifica la anumite jachete ca sunt din piele dar totusi m am gandit sa cer o parere.Multumesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, geaca ta este din piele? am vazut pe site ca se specifica la anumite jachete ca sunt din piele dar totusi m am gandit sa cer o parere.Multumesc!:)

    RăspundețiȘtergere