marți, 2 aprilie 2013

Review Sampon ANIAN Profesional 2 în 1 cu balsam

Un alt produs primit de la TrioDeluxe ,carora le multumesc este Samponul ANIAN Profesional 2 în 1 cu balsam  .Am o perioada  foarte aglomerata si nu am avut timp sa va scriu despre acest sampon , drept pentru care am l-am testat o perioada mai lunga, si oricum la sampoane am nevoie de mai mult timp pentru a observa efectele .

Descriere:


Noul Şampon ANIAN Profesional 2 în 1 cu balsam oferă părului îngrijirea specială de care are nevoie, întrucât formula sa elaborată conţine ingrediente cosmetice, precum şi Pro-vitamina B5 care hrăneşte în profunzime părul, făcându-l puternic şi viguros, de la rădăcină până la vîrf, şi oferindu-i un luciu sănătos şi natural.
Instrucţiuni de folosire: Aplicaţi pe părul ud, masaţi uşor, apoi clătiţi cu apă din abundenţă.

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Cantitate: 400 ml.



Imi plac sampoanele 2 in 1 ,mi se par mai practice ,iar atunci cand nu am timp sunt perfecte,fiindca numai necesita aplicarea balsamului si parul meu fara balsam e dezastru ,se incurca ingrozitor.

Mirosul este unul placut ,consistenta este buna ,nu e nici apoasa, nici foarte cremoasa ,nu imi plac sampoanele prea lichide, face spuma de la prima aplicare.Eu de obicei aplic de doua ori fiindca asa m-am obisnuit ,nu stiu parca nu-mi simt parul curat daca nu aplic de doua ori sampon,indiferent de marca.

Cantitatea e generoasa,400 ml ,asa evit sa cumpar des sampon si  balsam , astfel mai economisesc ceva banuti.
Curata bine parul si ii confera un parfum discret ,fresh,il descurca destul de bine ,chiar nu am probleme cand ma pieptan,bine ma ajuta si peria :).
Am mai avut probleme cu matreata si parca am observat o mica ameliorare,insa poate ca s-a schimbat si anotimpul ,nu stiu de ce dar in sezonul rece ,am tendinta sa mai fac matreata.

Nu stiu daca el este de vina ,insa parul meu straluceste frumos ,si inainte de al folosi avea o stralucire naturala ,insa ma bucur ca folosindu-l s-a mentinut aceasta stralucire.

Este un produs bun, pe care il recomand celor care vor sa scape de aplicarea balsamului si doresc sa aiba un par curat si stralucitor. Face ceea ce promite, nu este un produs minune,este destinat parului normal.
Pret  16 lei 400 ml produs ,eu zic ca e un pret bun ,este un produs calitativ.




2 comentarii:

  1. nu lam incercat , am tot citit despre el si acum mai facut mai curioasa decat eram - de cum il gasesc il trec pe lista mea de cumparaturi .

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie nu prea mi-a placut acest sampon, imi lasa parul greu de pieptanat. :) Dar difera de la par la par. Multumim pentru pareri draguta. :*

    RăspundețiȘtergere