miercuri, 1 mai 2013

Cu miniPRIX citesti si te imbogatesti!Poti castiga vouchere de 100 de lei sau reduceri consistente!

Hello ,azi e 1 mai, deci e zi de distraaaaaactie ,iarba verde ,papa bun ,berica ,vinulet cam astea am vazut ca sunt pe lista de cumparaturi a tuturor.Eu nu sunt amatoare de bere ,dar  din cea cu lamaie mai gust din cand in cand .Pe caldura asta cel mai mult imi place sucul de aloe vera sau cactus.

Am vorbit despre  de-ale gurii ,dar si preturile la hainute si incaltaminte se topesc de cald ,stiu ca acum nu prea mai e nevoie de multe haine ,insa nici in costumul stramosilor nu putem merge :))


miniPRIX  s-a gandit la buzunarele noastre si ne ajuta sa economisim banuti.


Daca te abonezi la newsletter-ul miniPRIX in intervalul 22 Aprilie – 21 Mai 2013 poti castiga, prin tragere la sorti, un voucher valoric de 1200 lei! Cu ajutorul acestui voucher poti sa te imbraci GRATIS, timp de un an de zile, de la miniPRIX!
Foarte important
: voucher-ul pentru cumparaturi in valoare de 1200 lei poate fi castigat doar de cei care se aboneaza la newsletter-ul miniPRIX in intervalul 22 Aprilie – 21 Mai. 

Regulament:“Imbraca-te gratuit de la miniPRIX”.


Campania “miniPRIX citesti si te imbogatesti

Daca sunteti abonati la newsletter puteti castiga:

  • 10 vouchere valorice de 100 lei
  • 10 vouchere de discount de 50%
  • 10 vouchere de discount de 30%
Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmati:

In cadrul fiecarui newsletter pe care il vei primi, vei observa un produs marcat cu un “banut” special.() Apasa, urmeaza sau cum se spune pe internet “click” pe acel produs si ai contabilizat un punct/banut. Atentie, se contabilizeaza 1 singur click/newsletter, ca atare vorbim de click-uri unice in newslettere diferite. Strange in acest fel cel putin 8 banuti/puncte/click-uri unice, intr-o luna de concurs, pe produsele marcate ca atare si ai sansa sa castigi unul dintre premiile puse la bataie.
Prima perioada de concurs: 22 aprilie-21 mai 2013


Eu spre exemplu am aflat azi din newsletter de o oferta super :Transport Gratuit la toate produsele ,doar Azi pana la 23.59. Cu un singur click va abonati si veti fi informati de astfel de oferte tentante.

Reduceri

8 comentarii: