marți, 7 mai 2013

Hristos A Inviat!

E deja a treia zi de Pasti,multi s-au intors la munca deja ,eu am fost ieri ,astazi e zi de relaxare si vreau sa ma plimb cu bicicleta,mi s-a facut o pofta nebuna de cand am fost duminica la iarba verde .
Pacat ca la noi nu sunt piste ca in alte tari,sunt  tentative de piste ,cica la noi o bucatica de trotuar e pista ciclabila si din loc in loc mai iei in brate un stalp :|
Mi-ar placea sa merg linistita cu bicicleta ,sa nu ma deranjeze masinile si in jurul pistei sa fie copaci infloriti,flori ,hmm ce frumos ar fi ,la tara e peisajul frumos dar terenul e cam accidentat.

Acum scriu  si ma infrupt din cozonacul si pasca facute de mama si un pahar de vin rosu :)Va invit si pe voi :)




3 comentarii:

  1. Andrea as veni cu mare drag la o plinbare cu bicicleta si la o felie de cozonac pufos insa distanta e mare ,sa ai o zi superba iti doresc . noi bucatarim ptr maine si mai butonam din cand in cand , avem o sarbatorita ce va inplini nici mai mult nici mai putin decat cinci ani frumosi din viata noastra .o zi reusita sa ai si mare grija ---vinul rosu nu e bine sal bei singura .)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooo La multi ani! sa creasca mare :) multumesc la fel !:)) ai dreptate :)) trebuia sa am cu cine sa-l impart ,e destul de tare am luat o gura si m-am saturat :)))

    RăspundețiȘtergere