duminică, 24 noiembrie 2013

Swatch & Review Rujuri Farmasi

Hello , abia acum am reusit sa ma pozez cu rujurile Farmasi ,pana acum am profitat de ele la maxim ,le-am mancat si la propriu,cred, si la figurat :)

V-am povestit ca mi-am ales 3 rujuri din gama True Color nr.14,19,28 si unul din gama Maxi Rouge nr.19.Pot spune ca ne-am inteles de minune inca de la prima aplicare,sunt cremoase ,nu usuca foarte tare buzele , bine acum e si frigul de vina ,insa cand le-am aplicat pe toate unul dupa altul mi-au uscat putin buzele ,insa cand aplic o singura culoare nu am probleme .

Culorile sunt intense,pigmentate ,insa nu prea imi place ca las amprente peste tot ,se vede cand beau apa imi raman stampilele pe pahar ,dar nu pot sa cer prea mult la pretul pe care il au ,14 lei  si rujurile scumpe au aceeasi problema ,e de inteles doar este un ruj nu smoala :))

Rezistenta depinde de cat de setila sau mancacioasa sunt :)Dar daca sunt cuminte ramane acolo linistit ,asta fiindca eu nu-mi musc buzele cum am mai vazut .



Se pare ca am scris cam mic dar va spun ca incepand de la stanga la dreapta primul e True Color nr.19 ,apoi nr 14 ,al treilea este nr.28 iar ultimul Maxi Rouge nr .19.

Imi place sa le combin ,din Maxi Rouge 19 si True Color 14 iese un corai frumos .

Daca v-a facut cu ochiul unul dintre ele le gasiti pe site-ul Farmasi !

Pupici!



3 comentarii:

  1. Maxi Rouge îmi place foarte mult :-)
    Să le porţi cu drag! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc ,da e un rosu dragut ,eu vroiam o alta nuanta de rosu dar tot pe asta am nimerit-o mai am inca 3 rujuri nuanta asta :))

      Ștergere
  2. Ultimul, nr 19 imi place mult, insa si la doilea pare ok.Sa le folosesti sanatoasa! Si mie imi place sa combin unele culori, sa obtin noi ciudatenii.

    RăspundețiȘtergere