miercuri, 4 decembrie 2013

Cadouri reviste decembrie 2013

Ultima luna din 2013 ne aduce cateva cadouri odata cu revistele glossy ,nu-mi vine sa cred cat de repede s-a scurs timpul ,sa speram ca si in 2014 vom gasi cadouri la fel sau poate mai frumoase in revistele noastre preferate ,care ne mai relaxeaza atunci cand suntem stresate ,chiar daca nu intotdeauna articolele sunt cele mai bune si sunt multe pagini cu reclame  .

Revista Femeia ne rasfata cu un  mini pachet cu cafea Tchibo Exclusive -50 g ,un balsam de buze Himalaya Herbals cu unt de cacao  + Carticica Delicii de Craciun ,de asemenea  gasim si brosura cu retete Dr. Oetker  + un tester pentru depistarea apei dure,care mi se pare chiar util .Pret 10,90 lei!





Revista Joy are ca insert Cardul cu reduceri enJOY Christmas Card (valabil in perioada 30 Noiembrie – 8 Decembrie 2013, cu reduceri de pana la 40%).Pret 6,90 lei!






Magazine participante:


SENSE - 20% DISCOUNT
CASARA - 25% DISCOUNT la decoratiunile si obiectele de mobilier selectate
MINERALIUM DEAD SEA - 35% DISCOUNT Oferta nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri disponibile pe site.Reducerea se aplica pe baza codului de discount oferit prin cardul Enjoy Christmas Card - www.mineralium.ro. Promotia este valabila in perioada 30 noiembrie - 8 decembrie 2013 si nu se cumuleaza cu alte promotii existente in site.
FLORMAR - 20% DISCOUNT Oferta nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri disponibile in magazine
www.inkolore.ro - 35% DISCOUNT folosind codul din revista
Farmaciile BELLADONNA - 25% DISCOUNT pentru achizitionarea oricaror minim doua produse din gamele Rehydrate si Reactive de la Eau Thermale Jonzac din Farmaciile BELLADONNA
GATTA - 20% DISCOUNT
BENVENUTI - 20% DISCOUNT
TopLineMagazin sau reteaua magazinelor TOP LINE - 30% DISCOUNT Oferta nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri disponibile in magazine si nu se aplica accesoriilor si aparaturi
www.carturesti.ro - 20% DISCOUNT - folosind codul din revista
PASTEL - 40% DISCOUNT Oferta nu include lacurile de unghii
SABON - 20% discount
VERONESSE - 30% DISCOUNT
ANASTASIA BEVERLY HILLS - 20% discount pentru serviciul de conturat sprancene
ARMAND - 20% DISCOUNT
MIOBIO - 20% DISCOUNT la toate produsele bio MÁDARA - creme pentru ten si corp, lotiuni, sapunuri, geluri de dus sau produse pentru ingrijirea parului.
OTTER - 20 % DISCOUNT la colectia de incaltamine toamna-iarna
ALDO - 20% DISCOUNT

Revista Cosmopolitan ofera  un produs la alegere: masca de fata Apivita,crema hidratanta pentru corp Ivatherm (100ml ),mini crema de maini L’Occitane, gel de dus Bourjois, dres Laura Baldini
test de sarcina pentru acasa Atlas.Pret 9,90 lei!


Revista Marie Claire poate fi cumparata impreuna cu unul dintre  produsele cosmetice Yves Rocher (gloss de buze ,ac de unghii , fard de ochi  sau agenda Marie Claire.Pret 10,99 lei sau 12,99 in functie de cadou !

Fotografie: Marie Claire decembrie-ianuarie 2013/2014, care va aparea pe piata in urmatoarele zile, o are pe coperta pe minunata Natalie Portman si este plina de surprize. Descopera cele 65 de cadouri spectaculoase de pus sub brad inspirate din sase filme legendare, un pictorial de moda cu tinute classy pentru petrecerea de sfarsit de an si un altul in care sunt la putere florile cu tenta grunge, plus pagini speciale de beauty, in care vei regasi cele mai ravnite parfumuri.
www.marieclaire.ro/marie-claire-decembrie-cu-natalie-portman-pe-coperta/#sthash.mLtyKdXj.dpuf

Revista Beau Monde are ca insert o bereta de iarna, tricotata ,in diverse culori,eu am vazut pe visiniu si e chiar grosuta .Pret 14,99 lei!


cadou Beau Monde decembrie 2013



Revista Unica ofera un plic  stylish la alegere din 4 culori .Pret 19,99 lei!





3 comentarii:

  1. Nu cred ca voi cauta vreuna dintre ele, nu ma atrage nimic.Ba mai mult, parca ma asteptam la cadouri mai substantiale, pentru ca este Decembrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da si eu ma asteptam la ceva mai multe cadouri si mai interesante ,dar asta e :|

      Ștergere