sâmbătă, 28 decembrie 2013

Pentru 1000 si inca una de nopti... de vis

Am primit o invitatie interesanta de la  Andreea Sirba  detinatoarea blogului Nunta cu stil  ,aceea de a scrie despre lenjeria de pat,poate suna putin ciudat ,dar daca stam sa ne gandim ,lenjeria de pat contribuie destul de mult la confortul nostru de acasa  . Cum dormitorul este camera sacra a fiecaruia ,unde experimentam cele mai placute stari ,asa si lenjeria de pat  este precum iarba moale ce ne mangaie talpile in diminetile de vara .

Eu cand ma gandesc la confortul personal de acasa, imi doresc sa aduc natura cat mai aproape, ma gandesc cat de norocosi sa fi fost Adam si Eva cand se bucurau de natura in starea ei pura ... Eu sper ca nu vom fi atat de egoisti incat sa distrugem tot si sa ramaneam doar cu florile imprimate  pe lenjeriile de pat ...

Cred ca ati ghicit ce fel de lenjerii prefer,le ador pe cel cu elemente din natura:flori,fluturi, copaci ,pisici  :)) s.a Pur si simplu ma binedispun si imi confera o relaxare aparte .Ce n-as da sa pot dormi pe un pat de flori ,pe o perna de crizanteme si sa ma invelesc cu petale de trandafiri ,dar acest lucru nu este posibil si o lenjerie de pat cu astfel de imprimeuri ar fi ideala si calduroasa :)

Si materialul este foarte important la o lenjerie de pat  ,trebuie sa fie confortabil ,ideal e bumbac simplu sau cel satinat ,eu il prefer pe cel dublu satinat e catifelat si elegant ,m-as simti ca o regina dormind intr-o astfel de lenjerie.

Recunosc ca am mai tras cu ochiul la lenjeriile de pat pe internet si pe site-ul  Dormitor-Baie.ro  am gasit cateva produse care ma atrag . Doua aspecte sunt importante pentru mine:calitatea si design-ul.La capitolul design produsele de pe site sunt chiar atractive ,despre calitate nu pot vorbi ,pana nu le testez,dar din descriere indica,faptul ca  ar fi de calitate .

Iata ,cateva modele din bumbac dublu satinat care mi-au atras atentia si m-au facut sa visez deja la primavara/vara:  


Frumusetea magnoliei m-a cucerit inca de mica,aveam momente cand stateam cate o ora sa privesc frumoasele flori si dansul norilor si imi imaginam ca magnolia e mireasma iar norul mirele :)


Copacii infloriti  ma ademenesc cu miresmele lor parfumate in fiecare primavara ,iar parfumul lor imi ramane intiparit in inima pana la o noua primavara ,fie ca e vorba de mar ,par sau cires ador sa mangai florile lor delicate si sa inspir parfumul lor dulce .Nu-mi dau seama daca sunt flori de mar sau cires sau alt copac dar imi place aceasta lenjerie ...


Nici lenjeria de pat din 100% bumbac nu e de neglijat,am ramas fascinata de unele modele :

Ooo trandafirul ,cel mai fidel iubit al meu , frumusetea si parfumul sau delicat ii fac cinste locului sau binemeritat ,cel de Rege al florilor !




Si fiindca sufletul meu va ramane copil pentru totdeauna ,nu m-am putut abtine sa nu va arat si o lenjerie de pat pentru copii .Recunosc ca imi plac si desenele animate :)





Pe langa numeroasele modele de lenjerii de pat ,m-a incantat si culoarea unui halat de baie ,chiar daca e pentru copii il ador, e 100% bumbac si eu nu concep sa stau in casa fara un halat pufos si rosu daca se poate ,bine acum am unul cu imprimeu de leopard pe care il ador .




Si fiindca este un concurs pentru bloggeri lansat de Simona si  Dormitor-Baie.ro va invit cu drag sa participati la aceasta provocare :







Desigur invit pe toate bloggeritele sa participe ,pacat ca nu am timp sa nominalizez pe toata lumea.Pupici!

6 comentarii:

  1. Foarte frumoase modelele prezentate de tine.Imi place foarte mult cea cu inimioare, desi este mai copilaroasa, iar cea de-a doua, cu flori, este absolut SUPERBA.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) E Sirba, cu "a" la final! :)) Ma bucur ca te-ai inscris, mult noroc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) scz te-am botezat trebuie sa-ti dau un miel sau un porc :))

      Ștergere