marți, 28 ianuarie 2014

Testeaza si tu Gratuit detergentul lichid Persil Expert Gel

HelloBUZZStore a lansat o noua campanie de testare, dupa rasfatul parfumat al lui  Coccolino ,Persil promite ca hainele noastre vor straluci de curatenie .Eu recunosc ca pana acum nu am incercat detergentul lichid ,am ramas pe cel clasic tip pudra si chiar sunt curioasa de eficacitatea celui lichid .

Iata promisiunile Persil :


Eu m-am inscris , sa fie cu noroc ,daca va tenteaza sa testati acest detergent si va face placere sa impartasiti experienta voastra cu  prietenii din lumea virtaula sau cu cei  cu care va intalniti zi de zi va invit sa va inscrieti acum  in campania de testare BUZZStore si puteti fi selectionati pentru a primi acasa, GRATUIT, KIT-ul de BUZZer Persil.

Inscrierile au loc in limita a 500 de locuri disponibile. Campania se desfasoara in perioada 27 ianuarie -15 martie 2014.

 Fiecare colet va contine:

  • 1x Detergent Persil Expert Gel 1,46l
  • 10 x Detergent Persil Expert Gel 73 ml
  • 11 x Brosura informativa
  • 1 x Prosop alb fata
  • 1 x Ghid de BUZZ



Ce trebuie sa faci dupa

ce ai fost selectat?

 

 Sa citesti materialele informative oferite si sa testezi detergentul Persil din coletul primit de la noi.
 
 
Sa faci cunoscuta opinia ta despre detergentul Persil unui numar cat mai mare de prieteni, cunostinte si colegi, fie in conversatii directe, fie pe internet (retele sociale in care esti activ - Facebook, Twitter, YouTube, etc; pe blog sau pagina ta de Internet), respectand codul de etica al BUZZerilor.
 

 
Sa ne povestesti experienta ta si a prietenilor tai din cadrul campaniei BUZZStore - Persil in chestionarul de la finalul campaniei si sa postezi toate impresiile tale (postari pe Internet, poze si filmulete despre cum faci BUZZ) pe pagina campaniei, la sectiunea MyBUZZ.

Pupici!Bafta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu